2016 Aralık GUY Sınavı
-
@low_profile neyi yarim yamalak geldi sana kardas? Aynen boyle dedi kelimesi kelimesine
-
@dextermorgan maliye guy vs dusunmuyorum istemiyorum da. Burada kac aydir konusuluyo. Ben de dedim yazayim buraya. Kelimesi kelimesine aynen boyle dedi ve altyazida da aynen o sekilde yazdi. Maliye icin 2000 kisilik kadro imzada dedi.
-
@reisülküttab ulan sen dalga mı geciyon https://www.youtube.com/watch?v=hjeHFJA4Bqg herkes dinlesin 7.35. dkden sonra bakalım kelime kelimesine dediklerini mi demiş ADAM ÜNİVERSİTE HASTAHANELERİ İÇİN PERSONELDEN BAHSEDİYO BUNUNLA İLGİLİ MALİYEYLE VE YÖKLE GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR DİYOR İMZADA DEDİĞİ BU!!!
-
Boşverin tamam bir yanlış anlaşılma olmuş
-
Dostlar sakin olun yanlis anlamis olabilit arkadas konusmaya bakamadim bakacak yerde degilim su an ama o da sizin gibi heyecanli her habere kulak kesilmis durumda. Siz hic guy yeterlik sinavi ilanini bir an icin guy ilani sanmadiniz mi. Iciniz titremedi mi bir an.
Bakalim sorusturmaya devam ediyoruz biz de. Insallah hayirlisiyla surec ilerleyecektir artik bakanlikta. Sizler calismalarinizi yogunlastirin gerek sinav icin gerekse kpss icin.
Allah sabir versin ve yardimciniz olsun.
-
@keynesin-amcası tm yanılş anlamış zaten onu herkes anladı zaten bi de kalkmıs hala kelime kelimesine böyle söyledi diyor ya!!
-
@reisülküttab kardesim sen de eger ilgili videoyu bulabilirsen paylas herkesin nezdinde rahatlama olsun.
-
Beyler @low_profile ve @reisülküttab tartışmanızı özelden yapın lütfen. burada devam ettirmeyin.
-
Nasil heyecanlanmistim. Neyse arkadas art niyetli değildir bu isten kazançda elde etmiyor yuklenmenize gerek yok.
-
Ben de çok inanmıştım iki tane arkadaşımı aradim ilan gelmeyecek diye pes edip ders çalışmayı bırakmışlardı onlara söyledim hemen derse başladılarher şerde bir hayr vardır
-
@paretowilfredo siz ne demistiniz bn kacirmisim. Bizim dediklerimizle ortusuyor derken?
-
@ezgipire Maliye'deki durgunluğun sebebinin ihraçlar olduğunu KHK'dan sonra hareket geleceğini, ve 6 tane il vergi dairelerinden kadro talebinin sorulduğunu duyurmuştuk. Tabi bu video meselesinde net bir şey çıkmadı ortaya ama, bundan sonra gelecek her haber bu gelişmelerin bir eklentisi olacaktır. Bir daha haber saldık bakanlığa da, inşallah daha net ve hayırlı haberler bekliyorum ihraçlar sonrasında. Bakalım.
-
#GelirİdaresineTazeKanİİBF Tag'i destekleyelim
-
@paretowilfredo sizce 2017kpss sonrası yüklü bi alım olur mu maliyeden. yada böyle bi duyumunz war mı.
-
Katılım sayısı çok az , demek ki kadro bekleyen pek kimse yok ya da arkadaşlar etkinlik yaparak kadro açılacağına inanmıyor.. Ama şu var ki bize gerçekten yazık
-
@barisscakirr gerçekten yazık
-
@kubraguy Muhakkak. İhtiyaç çok ciddi düzeyde. Bir eşik var bir atlansa gerisi gelecek inşallah
-
2017 kpss den sonra diyor. Ne 2017 si ya @kubraguy
-
@paretowilfredo anladm.umarm dedğnz gbi olur teşkr edrm.
-
@Dick-Advacoat şunun şursnda 2017kpssye cok kalmadı hani.8ay bekleyp umutszlğn dibine wurunca bi sonraki alternatifi düşnmek zornda kalıo insan.