2016 Aralık GUY Sınavı
-
Twitlerimi yazdım tüm yazılanları beğendim rt yaptım .... Ama Görceksiniz öğretmenler yarın müjdeyi alacak biz tırnaklarımızı yicez
-
Rt yapmak bu noktada çok önemli bu twiti yukarılara taşır
-
https://www.youtube.com/watch?v=chJWZu8HrtY
5 dk kafanızı dinleyin rahatlarsınız gençler -
yaw kardeşim atılan tweetlerde 3 konu var
1- Guy sınavı bekleyenler
2- gib calısanlarının kurum içi uzmanlık sınavı beklemesi
3-öğretmen atamaları
yani hakan celik bu 3 soruyu da sormazsa yazıık gerçekten!! yüz farklı talep yok yani sonucta sadece ''3'' -
@hakanchelik adresi uyandınız mı arkadaşlar hadi ses verin tweet atalım
-
öğretmenler başlamış bile
-
arkadaslar saat 10da degil miydi ben yanlış kanala mı bakıyorum acaba cnn türk te degil mi
-
@Siyocu tweet atın arkadaşlar
-
cevap vermedi ya
-
@john-nash adam refarandum diyor açık açık refarandumu bekleyin dedi
-
Bu ne ya. Bu kadar mı önemsiziz
-
@fiendish en azından gelmeyecek demedi ona bile sevindim nerdeyse
-
sorulmadı ama her sey için referandum gibi konuştu bakan size de öyle gelmedi mi? hoş hiç bi sruya cevap vermedi ama sadece vergi indirimi varlık falan konustu
-
referandum bende diyorum sizler duyumlara bakmayın alım yapılacakk
-
Hakan Çelik öğretmen atamalarını ve gelir uzman yardımcılığı sınavlarını sordu.. Bakan politik cevap verip geçiştirdi.. Cevaplamadı soruyu. Bence sınav açılacak olsaydı cevaplardı.. Sanırım kısa vadede sınav yok
-
@john-nash inşallah olumsuz konuşmadı Allahtan temizlik falan deseydi çok üzülücektmm
-
@Siyocu aynen bakın arkadaşlar isteyince bi şekilkde sesimizi duyurduk alım refaranduma bağlı ama maliye bakanımız biraz pasif kalıyor
-
Ben programı izleyemiyorum attim bi sürü şimdi hakan bey sordu sn Naci agbal ne dedi
-
@john-nash evet ya keşke biraz daha açık konuşsaydı ama napalım buna da şükür bu sefer olumsuz bişey duymadık en azından
-
vergi yapılandırması dedi artmayacak dedi ekonomide canlanma var dedi program bitti sanki önceden hazırlanmış sorular da cevaplar da hakan bey de öğretmenler bekliyor kurum içi sınav bekleyenler var dedi bizi demedi bakan da zaten çok alakasız bi cevap verdi