2016 Aralık GUY Sınavı
-
@guyan-gelmiş kardeşim burasi guy başlığı sosyal bi platform herkesin düşüncesine saygım sonsuz forum kuralları gereği siyasi söylemler yasak olduğu için uyarmak istedim yorum kime göre makul kime göre değil beni ilgilendirmez
-
Kurumiçi sınav deyince heyecandan devamını dinleyememişsiniz sanırım:) devamında gelir uzmanları bekliyor dedi.. Bakan politik cevap verdi sorulan soruyla alakasız konuştu hatta.. Soruya yakın cevap sadece şu idi.. Maliye bakanı olarak bütçenin iki ucunu tutmamız lazım dedi ki, bu cevap bence olumlu değerlendirilemez..paretoya helal olsun bakan bile sorulan soruyu cevaplayanlar net konuşamıyor pareto bürokratlardan bişeyler öğrenip duyurmaya çalışıyor @aylin-yılmaz
-
Bu bütçenin iki yakası 2500 kişiye mi bağlı acaba ? Hakim savcılar mv verilen paralar zamlar nerden geliyor sayın bakannnnnn
-
@azimligenc seçim malzemesi tek taraflı değildir.Hayır Veren partide seçim malzemesi yapar. alım yapmıyorlar oy vermeyin der. Dünyanın her yerinde bu böyledir. Ayrıca ülke olarak zor süreçten geçtik. Bizim girmek istediğimiz meslekler öğretmen,sağlık,adalet gibi devletin almakla zorunda olduğu mesleklerde değil.
-
@ddguy hangi siyasi oluşum parti dernek vakıf adı kullandım ? Herşeye ket vurma anlayışı hakkının karşılığını olan kadronun siyasi mecra tarafından verildiğini ve şu an da bir buzdolabından oturma grubundan daha önemsiz olduğunu gör artık. Vicdanı olan şu saatden sonra susmaz artık !
-
@aynas burası bunun yeri değil sen siyasi fikrimi de bilemezsin senin onun bunun uyarmasiyla akıllanacak kadar salak bi insanda değilim git seçim kampanyalarini siyasi platformda konuş burası yeri değil konuyu uzatmanın mantığı yok
-
@reagan ben dinlemedim ama yani 2000 guy maaşı ile bütçe sarsılacaksa eğer ülke ekonomisi yerlerde ozman. Hem fazladan 50 mv nin maaşı yan ödemeleri tel ücretleri 2000 guy maaşından fazladır
-
@ddguy sadece şunu öğrenmek istiyorum benim yazılarımda herhangi bir siyasi oluşum gözetmeksizin bürokrasi ve siyasi oluşuma karşı emeklerin karşılığı olan kadroların lafı bile geçmediği için haklı bir serzeniş mevcutken yahut siyasi tercihlere yönelik bir içerimde bulunmadığım ortada iken senin beyninde ki hangi reseptör bunu sadece seçimle ilişkilendirdi. ?
-
Acı gerçek şu ki burdaki siyasi muhabbetleriniz birbirinizi kırmaktan öteye gitmez. Durumdan memnun arkadaşlar bir Tweet bile atmaya aciz arkadaşlar burda konuşurken ülke geleceğinden prof gibi davrananlar alım yapılmayıp verilen emeklerin ziyan edildiğini tuttukları takım uğruna heba etmemeli. Siyaset yapmayın sadece hakkımızı istteyelim. Sesimizi duyuralım. Biz burda belki 5 para etmez tweet olayı ile çabalıyoruz kimini 5 inci senesi kimi sevdiğinden ayrılmış kimisi maddi yönden kimisi de komşu yüzünden çöküntü de arkadaşlar. SÖyledikleriniz arkadaşların zoruna gidebilir ama bir de Rabbin zoruna gitme durumu var. Ayrıca alım yapılmadığınmdan gocunmayan arkadaşlar konuşmasın burası alımın istendiği arkadaşların fikir beyan ettiği yerler. Siyasette konuşmayalım çünkü maliye bakanımız hepimizin bakanı kabine değişir bi bakmışız başka bir bakan gelir. sizden ricam birlikte hareket edeli bakan yardımcısın gibi sürekli arayalım illa ki birilerinin kulağına gidecektir
-
@keynesin-amcası olayın bütçeyle alakası yok sadece keyfiyet ve profeyonellikten uzak oluşu bu ulkede hala daha bir memurun tayini koskoca bakan yapıyor sanki başka isi yokmuş gibi alımlarda personel daire başkanının sorumluluğu dahilinde olmuyordur tahminimce.
-
@safiTÜRK69 ben sana anlatayım 2015 KPSS girdim o yılki şehir tercihinden olmadı sonra 2016ilkbaharinda alım olucak tekrar dendi bekledik olmadı kı o zaman bu olaylar da yoktu yine kısıtlıydı atama derken zorlana zorlana 2016 KPSS hazırlandım sonrasını bekledim bekledim. Bu defa hiç atama olmadı derken 2017 ye girdik ve geldik Şubat ve Mayıs tekrar KPSS böyle ....Benim gibi bir sürü adam bu durumda şimdi suç KPSS giren memur olmak isteyen bizlerdemi ....Heryil öğretmen alınıyor ve kardeşinden biliyorum maaş 4.000yakin ek ders ve kurslarla .Bize gelelim üç aşamalı sınavlarla zar zor giriyorsun GUY maaşı 3200 vmy 3700 ve meslek içinde GUY dışında yine ders çalışmak zorundasin ....Ben bir ünv daha bitirmek üzereyim atanmadigim için .Düşünün bunlarında düşünün ...Ve. Devletime her seçimde evet vermiş biriyim evet şimdi düşünüyorum sadece ve ilerisini benim çocuklarım böyle şeyler yasamamali......
-
İşte buna politik cevap deniyor zaten.. Gidip 50 mv. Maaşı 2000 guy etmez kim diyebilir yüzüne karşı.. Hangi gazeteci?? Bunu bildiği için bakan böyle konuşuyor.. Dediğim gibi alım olsa idi yakın Zamanda gelecek derdi.. Ayrıca niye eksi verdin anlamadım doğrusu@keynesin-amcası
-
@reagan @guyan-gelmiş zaten 2000 kişinin ve bunların ailesinin hayalleri 2 3 kişinin vereceği karara bırakılmamalı. Halen memur personel alımında bir sistem yok her seçim zaman gençler hatırlanıyor.
-
@safiTÜRK69 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@azimligenc seçim malzemesi tek taraflı değildir.Hayır Veren partide seçim malzemesi yapar. alım yapmıyorlar oy vermeyin der. Dünyanın her yerinde bu böyledir. Ayrıca ülke olarak zor süreçten geçtik. Bizim girmek istediğimiz meslekler öğretmen,sağlık,adalet gibi devletin almakla zorunda olduğu mesleklerde değil.
@safiTÜRK69 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi: ZOR SÜREÇTEN GECMENIN NEDENINI BIR SORGULA İSTERSEN.. IDARI VE MULKI AMIRLERIN SECILMIS IKTIDARIN EMRIME UYMAYIP DEVLET ICERISINDE KI BIR GRUBUN EMRINE UYMA NEDENI... DEVLETIN BUGÜN HIC OLMADIĞI KADAR İDARİ VE MÜLKÜ KADROLARA IHTIYACI VAR... OGRETMEN SAGLIKCI POLIS BUNLAR BIYERE KADAR EGER IYI BIR İDARİ KADRON YOKSA BUNLARIN SAYISI HİÇ DE ÖNEMLİ DEGİL...
-
@keynesin-amcası bunun sonucu siyasete gidiyor işte kardeşim:) Yani yapacak bir şey yok bu ülkede dün milli savunma bakanı olan bugün milli eğitim bakanı ondan önce de ulaştırma bakanı:) Kendini geliştirmiş üst düzey bir yöneticidir kendisi ama işi işin uzmanına verme kültürü yok bu ülkede. O yüzden biz daha çok bekleriz sistemsel alımları düzenli personel rejimlerini:/
-
Şimdi kafanızda iki soru var 1)Bakan nedir 2) Ne işe yarar Bu bakanı harbi bürokraside kim çok seviyormuş merak ediyorum. O kadar genç insan iki dudağına bakıyor Onlaarı umutlandırcak iki cümleyi bir araya getirmek zor olmamalı. yada almayacaksan almıyoruz diyebilmeli ve herkes önüne bakmalı.
-
@guyan-gelmiş haklısın bizde işi ehline vermek yok bir yerde iyice gelişip orda faydalı olmak yok. Nasıl düzelecek merak ediyorum
-
Bazı arkadaşlar anlamakta sıkıntı çekiyor bu ülkenin her kadrosuna fetöyü soktular ama her kadrosuna herkesin hakkı yendi yerleşemedi giremedi sonra bu ülkenin her kadrosundan fetöcüler çıkarılıyor yine haksızlığa bizler uğruyoruz. Sonra bu kadar aciz bir açıklamayla KANDIRILDIK denmesi çok komik değil mi? Acaba kandırılanlar kimler ve kimi savunuyorsunuz?
-
@kozexpo haklısın .. koskoca bakanlık böyle büyük bir kitleyi alt tarafı iki cümle ile bilgilendrmekten bu denli aciz olmamalı. bu kadar da değil ya.
-
Sn. Bakan bir siyasetçi değil ve olamayacakta çünkü inisiyatif almaktan çekiniyor...böyle güçlü bir iktidar da böyle pasif bir bakana gelmek bizim şanssızlığımız olsa gerek