2016 Aralık GUY Sınavı
-
@john-nash yine yenideN yepyeniden yenileyip yenileyip yeniden yenilenen TÜRKİYE
-
hayır yani neden onların güvenlik zaafiyetinin acısını bizler çekiyoruz. 135.000 kişi sınava girdi hadi 1 senesini ciddi anlamda buna adayan 30.000 kişi var. 30.000 sene demek bu. heba edilen 30.000 sene!!! bu kadar zamana neler sığar bir düşününsenize. ben çıldıracak gibi oluyorum
-
Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, PTT'ye 2 bin 500 yeni personel alınacağını açıkladı! twitter bu haber gündeme girmiş darısı bize inş Guy için konuşulan 2500 kadro inş ptt ye verilmemiştir
-
@keynesin-amcası halkbank da 1000 kisilik alim yapacakmis. Rakamlar geliyo yavas yavas.
-
@busus maliyede bir kıpırtı yok bakan bile alımlara cevap vermyor inş dediğiniz gibidir
-
Halkbank ile ilgili bilgiye nerden ulastiniz kesin mi alim durumu ?
-
@merve1.2 2017nin ilk ceyreginde 1000kisilik alim yapicaz demisler. Bilmiyorum dogruluk payini haberlerde gordum.
-
Resmi gazete veya devlet personel Başkanlığı sayfasında yayınlamadıgi sürece inanmam
-
@busus anladım tesekkurler.umarım yeni alınan lar bu rakamlara dahil değildir.
-
Kabinenin sutten bakani sanirim
Etluye sutluye karismayan bakani herhalde.diger tum kurumlar catir catir alim konusunda yardirirken maliye bakanliigi kis uykusunda sanirim ya da yonettigi bakanliga hakim degil ben anlamis degilim
Iki temennim var 1.kabine degisikligunde sayin bakanin yerine baska biri gelmesi 2. Ise ghy ilaninin olmasi
Csgb issizlerin isi is aramak diyor ama is konusunda sorulan sorulara cevap alacak muhatap bulunamiyor -
@guyan-gelmiş biz neresindeyiz acaba döngünün
-
Galiba biz isteklerimiz karşısında muhattap bulamıyoruz olmuyorlar.İlgilenmiyorlar konuyla herkes yuvarlak cevaplarla evlenme vaadiyle kandırılmış insan gibi hissediyorum
-
**belki de en başından beri hata yapıyoruz. sesimizi biraz çıkaralım dediğimde hemen çomarlar 'kardeş siyaset yapma' diye saldırıyordu. halbu ki hakkını aramak, sosyal devletinden geleceğini, refahını istemek asi davranmak değildir. yapıştırın referandumda oyunuzu. bu türk gençliği niye bu kadar herşeye razı, hakkını aramada korkak? **
-
İki hafta içinde gelmezse ilan vay halimize
-
Şu referandum bi belli olsa da herkes her açıdan bi rahatlasa Bi umut umut diye diye kafayı yicez
-
Milletvekili sayısını 550'den 600'e çıkarırken kamuda tasarruf olmuyo da 2000 tane Guy alınacağı zaman mı kamuda tasarruf oluyo? Geçiniz efendim bu işleri
-
Benim.anlamadigim diger kurumlar alim sayisini aciklarken ve alim izni alirken maliyeden izin almiyor mu mesela ogretmen atsmalsrinda
Eger bu izni maliyr veruyorsa kendi bakanligi ile ilgili alim.sayisi da bellidir eger bunu paylasmiyorsa bi bit enigi vardir diye dusunuyorum ya fa maliyede ne olup bkttigi belli degil o zaman
Yaziklar olsun belesten maas alip bisey yapmayanlara ya -
Şuan a kadar
Meb 28500
Tapu54
Ptt 2500
Hakim savcı 2500
Halk bank 1000
İç işleri bakanlığı programında 1200 kişi kadar diğer 50-100 kişi alan bakanlıkları saymıyom bile
Ama maliyede hiç alım yok -
@reagan sizinle zaten aynı anlama gelen şeyleri söyledim evet hakan bey bizi değil hali hazırda guy olup kurum için sınav bekleyenleri dedi bence kelime bakımından birbirine benzediği için ayırt edemedi aynı şeyi istiyoruz zannetti
-
Televizyon programlarına taşımamız lazım konuyu diyeceğimde bir ülkenin gündemini evlilik programları oluşturduğu için ayaklarımın bağı çözülüyor gözlerim doluyor yanaklarım kızarıyor ağlayamıyorum