2016 Aralık GUY Sınavı
-
Arkadaşlar herkes Salı günü o saatte kalksın ve @hakanchelik bu hesaba tweet atalım bolca en azından net bir şey öğrenelim.
-
Arkadaşlar şimdi den twit atalım hakan bey e salı sabahı ise daha çok yüklenelim...
https://twitter.com/hakanchelik -
Bugün gibde çalışan bir arkadaşımla görüştüm maliyede hareketlilik olduğunu söyledi
-
@yatutarsa nasıl bir hareketlilik kardeşim
-
@yatutarsa daha detaylı açıklayabilir misin acaba?
-
@Frayif hoşbulduk
-
Alim yönünde yani o da çok birsey bilmiyor çalışmalar olduğunu söyledi sadece detay yok arkadaşlar o da bana bu kadar söyledi
-
@yatutarsa neyse iyiye işaret
-
Artık şubatın 2.haftasına girecez bizim için çok önemli süreç başlıyor 2.hafta iyi haberler gelmeye devam etse referamdum çalışmaları derken turnayı gözünden vururuz artık inşallah Arkadaş bol bol dua edelim mutlaka
-
@pozitifdışsallık bu hafta gözler 00.00 oldugunda resmi gazetede olacak.... Bahar dönemi ilanlar hangi ayda gelmiş genelde bilen var mı ?
-
İnşallah emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla alırız bu kadar yüksek puanlarla bu kadar bekleyen daha önce olmamıştır sanırım.Şehir tercihini geçtim çakılı memur olmaya bile razıyız şu an.
-
Arkadaşlar referandum tarihi belli olduktan sonra ilanlar gelir muhakkak.Hükümet ucu ucuna değil ciddi fark atarak evet çıksın ister.Bu yıl iibfliler olduğu gibi mağdur bu riski almazlar muhakkak göze girecek kadrolar gelir.Ufak bir hayal edin Guy 2500 Duy 250 Mhuy 250 Vmy 500 ilanları geldiğini düşünün koca yıl bekletilen bizler beklediğimizi unuturuz.
-
@miss-smith kardeşim o saatte mi geliyor genelde ?
-
Arkadaşlar yarın akşam maliye bakan yardımcısı memleketimde olacak bizde beş altı arkadaş toplandık seminerine gideceğiz nasip olursa orda napip napip soracagiz inşallah dua edin soralım yarın bu işi neticelendirecegiz inşallah
-
@pozitifdışsallık dua+2500 sayı için dua edelim
-
@oknks55 resmi gazetede yayınlanıyor ya o bakımdan dedım resmi gazete artık kaçta yayınlanırsa
-
Kürşadd kardeşimiz tanıdıklarından sıcak bir gelişme almadı mı acaba ? Yoksa trol müyüz
-
@miss-smith onada gerek yok. DPB da yayınlanıyor. 00.00 da
-
@kullanici_adi @kürşaddd orada misin
-
@Dick-Advacoat bu 00:00 muhabbeti nedir yaw