2016 Aralık GUY Sınavı
-
@keynesin-amcası kpss oncesi ilan gelip kpss sonrasi sinav olsa da itiraz edemezler etmeleri mantiksjz kardesim itiraz edenler kendileri de bzim yerimizde olabilirlerdi ayrica boyle bisey yapilacagini zannetmiykrum ama.kpss oncesi gelip kpss sonrasi da olabilir sinav belki de...
-
@miss-smith kadir koc ne zaman dedi kardesim 2800 kisi alim olacahini
-
@sadevatandas 10 dakika önce instgramdan canlı yayın yaptı
-
@sadevatandas bekleyip görecez kardeşim
-
@keynesin-amcası aynen kardesim ortam o.kadar belirsiz ki o kadar kotu ki ne inanasi geliyor ne tahmin edesi geliyor ne de kesin konusulma gb bisey geliyor
Tek temennim insallah gelmesk yonunde -
@miss-smith 2800 daha once soylendi kardesim hani 4t nin hocasi demis sonra yuksel hoca demis sanirim 2800 diye ordan da duymus olabilir acaba yeni khk mi gelecek te onu mu bekliyorlar ki bu benim tahminkm kardesim khk
-
Bu khk larında sonu gelmedi. Daha ne zaman biter. Bitsin ilan gelsin beeeee
-
zzzzzzzzzzzz
-
Guy için güzel bir kurs programı hazırladığımız doğrudur.
Olasi sistem değişikliğini de dikkate alıyoruz
@YukselBilgili @ahakanogretir
Kutluay kararlı bunu twttr sayfasında 1 gün önce paylaşmış şimdi bu ne demek dershaneye öğrenci çekmek mi?? Alım olacak umut var demek mi??
-
İlan yakın zamanda olucaksa bu tür bi kurs programına ihtiyaç olur hızlı konu tekrarı soru çözümü vs için
-
Olası sistem değilikliği ne demek? Şok şok şok kazandıran kitap reklamı gibi!!!! Bi gizemli havalar....
-
-
zzzzzzzzzzzzzzzzzz
-
@2016mağduru Fark ettim, yani kendinize fazla yüklenmişsiniz. Ara ara bana da oluyor ve etrafımda beni dik durmaya davet eden birileri oluyor. Ne hissettiğinizi az çok anladığım için ben de size aynı şeyi yapmak istedim ama başarılı değildi sanırım girişimim.
-
zzzzzzzzzzzzzzzzz
-
@miss-smith Taciroğlu Beyaz Peynir Reklamı gibi de denebilir. Sömürmekten yorulmadılar, ceplerine sığmayan cüzdanları da doyurmadı gözlerini, şişmiş egoları da rahatsız etmiyor. Ellemeyin oynasınlar köşelerinde.
-
Aslında piyasayı öğrencilerin ele geçirmesi lazım. Tuğrul hocanın yaptığı gibi imece guy imece mülakat bunun devamı gelmeli imece maliye iktisat vesaire
-
@2016mağduru Ben de 3 yıldır debeleniyorum, fena dibe battığım oldu, ağlamaktan yataktan çıkamadığım zamanlar da. Erkekler için durum daha ağır geçiyor belki ama evde oturan kadın olmak benim için de ölüm gibi. Burası çıkardı beni bu durumdan, birileri bir şey söyledi zaten hazırmışım çıkmak için birilerinin de benim gibi olduğunu bilmek iyi geldi. İnşallah hep birlikte kurtulacağız bu durumdan ben umutluyum sadece sabır gerekiyor. :peace:
-
Yaş 28 oldu iş tecrübesi yok ilan yok @2016mağduru seni çok iyi anlıyorum bende de düzen falan kalmadı daha askerlik bile duruyor benim beterin beteri var napcam bilmiyorum çıkmazdayım guy ilanı gelse bile eskisi gibi çalışamıyorum eski doğru çözüp tik attığım sorularda yanlış yapınca moralim bozuluyor bırakıyorum dersi falan umarım ilan gelir de var gücümüzle bu son kapı diye çalışır kazanırız
-
@keynesin-amcası benim işin açıkçası öyle bir niyetim var..bir site kurup oradan kpssye yönelik tüm kaynakları koymak..her kitap sonuçta aynı şeyi yazmıyor mu duzeltme yapilır tamam..Diğer türlü her sene içerik aynı kapak farklı fiyat farklı..Öğrenci müşteri değil arkadaş..Sömürmeyin yeter artık.
-
@marshall aynı şeyi düşünüyoruz kardeşim şöyle tamamen bedava kaynakların olduğu dersleri iyi olan arkadasların uzaktan eğitim gibi ücretsiz ders anlattığı bir site açmayı düşünüyorum ama önce atanıp şu mali durumu düzeltmemiz lazım
-
@keynesin-amcası aynen öyle kardeşim kişinin kafası rahat olacak ki ugrasabilsin bunlarla..yoksa bu duyumlardan falan daha çok para kazanırlar.
-
zzzzzzzzzzzzzzzzz