2016 Aralık GUY Sınavı
-
Bence sakin olun duyumların geneli Şubat bitmeden ilan geleceği yönde sakın olun ve çalışmaya devam edin moralinizi düşürmenin bir faydası olamayacaktir hem psikolojik açıdan hemde derse çalışma açısında evrene negatif sinyaller de gondermeyelim o ilan gelecek o ilan gelecek o ilan gelecek
-
@miss-smith zaten mayısın 3. Ve 4. Haftası kpss var dimi o haftalar olmaz
-
@pozitifdışsallık evet...
-
@yatutarsa evrene olumlu mesaj mı? Cem Yılmaz'a selam olsun
-
Bence bu ay içinde etkinlikleri arttirmamimiz lazım özellikle bakan ve bakan yardımcısını etiketleyerek sesimizi duyarmamiz lazım
-
Mayısta sınav olacağını sanmıyorum zaten 2 hafta kpss aof le kpss de çakışıyor bir haftada aof bir hafta ales var imayıs bitti nisanda referandum ile 15-16 nisanda da aof var 2 nisanda yds var nisanda bitti şuan en makul sınav tarihi mart ayı. Mart ayı içinde sınav olması için 15 şubata kadar gelmeli bu ay bide 28 çekiyor
-
Haziranda ramazan oruç oruç sınav yapmazlar
-
zzzzzzzzzzzzzz
-
@2016mağduru 2016 magdurları hepsi aynı düşünüyor galiba
-
önümüzdeki hafta bizim için kritik bu ilan geldi geldi gelmedi seneye kaldı. Bu hafta bildiğiniz tüm duaları edelim muska yapan büyü yapan herkese bilgi verelim bişeyler yapsınlar
-
Bu noktaya gelince şunu hatırlamak insanı rahatlatıyor: Dünya bizlerin etrafında dönmüyor, 80 milyona yaklaşan nüfusun içinde bizler sadece 1iz. 80 milyonun içinden 1i bir seçim yaptı diye olaylar zinciri değişmiyor, kendi hayatımızda elbette ama makro düzeyde hayır. Bunu hatırlamak karamsarlığımı azaltıyor ve yaşananları kişiselleştirmiyorum. Bizler, küçük iktidarlar, büyük iktidarların hareketleri arasında kendi hayatımızı yönetmeye çalışıyoruz. Bu bahtsızlık değil, dünyanın doğal durumu maalesef.
@2016mağduru 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:ya ben cidden şuanda binlerce kişinin benim yüzümden ilan beklediğini düşünüyorum. o kadar bahtsizim ki.. mesela ben bu yil girmeseydim sinava bu kadar aksilik olmazdı, bir sürü ilan gelirdi. :((( şanssızlıgim yüzünden mağdur oldunuz siz de. :((( kafayı yemek üzereyim ya...
-
Subat ayinda geldi geldi bende daha bekkemiyorum acikcasi zaten ilan gelse ancak 7-8 aylik uzun bi surec daha cekcez 2017 senesini resmen doldurcaz mesele kpss den oncesi gelmesi yoksa herkeste biliyor bu sene gelecek tabi oda kasim aralik ama onu bekleyecek bizlerin calisacak ne gucu kaldi nede sabri hele ki bayagidir bekleyenlerin , yinede refandum oncesi o alim yapilacagini dusunuyorum umarim subatt ayi icinde gelirde emek veren herkes onune bakar ,, olaganustu de bi an once kalkar ,, umutla karamsarlik arasi bi ince cizginin uzerindeyiz resmen ,, bu surecte calismayada zorlaniyo insan yinede allah buyuk,,,
-
2014 eylülden beri iyi kötü bu sürecin içindeyim hiç sevinebilecegim bi ilan görmedim daha bi ilgöçe girebildim sadece koca 3 yıldır. İlan olunca puanım yoktu şimdi puan var ilan yok
-
Umudumu kaybetmeme son bi hafta kaldı
-
@keynesin-amcası
Maliyenin yazin sinav yapma adeti yok diyorlar yapilan sinavlaf da hep sonbahar ve ilkbahar zamani umarim ilan gelir insallah gelmezse de bu sene bizleri magdur edenlere hakkimi helal etmiorum yazik gunah 165 tl kpss parasi bosa gitti -
@sadevatandas aynen oyle 2015te yazın mülakatlar olmuşta sınav olduğunu gormedim. zaten nisan içinde ilan gelsede bu defa 2017 kpss ye girenler itiraz eder 2013 te vmy için bayya bi itiraz olmuştu yanlış hatırlamıyorsam
-
Kadir koç canlı yayın yaptı instgramda ve guy ılanı için tarih veremeyecegını ama kpss den önce gelıcegıno ve sayınında 2800 olcagını söyledi ne dıyorsunuz ??
-
@miss-smith kadir koç tv ye çıktığında kasım içinde guy gelecek dedi tutmadı askıya alında dedi sonra facede yazdı kpss a grubu 2 3 gün içinde bilgi verecem dedi yine bişey olmadı ins gelir ama ona da inanmıyorum ama gerçekten iibf için güzel şeyler yaptı hakkını yememek lazım
-
@miss-smith 2800 gelirse horoz keseceğim
-
İibf magduriyetini dile getiren bişeyler yapmaya çalısan herkes başım üstünedir. Hani o kitapları çok satan hocaları hiç göremiyorum yanımızda onlarada öfkem büyük aslına bakarsanız neyse umarım bu rakam doğrudur. Birde sistem değişecek gibi bişey dedi. Öte yandanda düşünüyorum gerçekten böyle yüksek alım sayısı olsa ve ilanda yakın olsa ortalık kaynardı. Gecen 2015 ekim ilanından önce illeri bile önceden hafif hafif duyurmuşlardı