2016 Aralık GUY Sınavı
-
Merhaba dostlar. Bildiğiniz gibi şu an en çok beklenen sınav bu. Bugüne dek gerek özelden gerekse sayfada sorulan sorulara net yanıt vermekten kaçındık. Çok haber almamıza rağmen teyit edemediğimizi ve emin olmadan paylaşmayacağımızı söyledik. Bu kez biraz daha güçlü bir kaynaktan gelen bilgiler var. Bunlar DUYUM ama netlik oranı daha yüksek diyebiliriz. Bugüne dek çekindik ama beklentilerinizi de düşününce bu kez yayımlama kararı aldık. Çalışmalarınıza hız verin sınav gelecek inşallah.
Allah bizi utandırmasın, her birinizin de gönlüne göre versin dostlarım;
-Aralık (çok yüksek ihtimal ikinci hafta) ayında başlayacak ve önümüzdeki en 3 seneye yayılacak bir alım planı hazırlanıyor. İlk faslıda Aralık 2016 olacak inşallah.
-1750 Kişi, iller hakkında net bilgi alamadım ama her bölgeden iller var. İzmir ve egeden bir kaç il daha olacakmış. Ankara'nın ilçeleri var merkez hakkında bilgi alamadım.
-İlan Ekim'in ortasına kadar verilir denildi.
-Sistem konusunu özellikle sordum; 10 katı sınava çağırılacak. İL SEÇİMİ YOK!, 4 katı mülakata kalacak. Sınav sistemi aynı 100 soru tipik GİB sınavı.
-İnşallah tüm kardeşlerimin hakkında hayırlısı olur. Allah bizi haberden dolayı utandırmasın sizlerin de bahtını açık etsin.
Allah yâr ve yardımcınız olsun.
-
@paretowilfredo dıpdırıııııp koş koş çalışmaya Teşekkürler.
-
@paretowilfredo üstadim sinav mi o tarih ilan mi
-
Tarihinin en yüksek kapanışını yapacak guy buna eminim. İlan yok napalım? 100 alan da 75 alan da saldıracak.
-
@paretowilfredo üstat kusura bakma heyacandan sonunu okuyamadim sonu nasil olursa olsun bizi umutlandirdiginiz icin tesekkurler . Iyiki varsiniz
-
Hocam Allah razı olsun. Neticesi nolursa olsun sizin ne kadar ince ince düşünerek ve bizler için en iyiyi elde edene kadar haber kovaladığınızı biliyoruz. Sınav olmazsa da bu çalışmak için iyi bi sebep verdi bize şimdi ders başına
-
Oncelikle bu guzel haber icin saolun. Aralik 2. Hafta sayistay sinavida var. su anda sayistaya hazirlaniyorum. Klasik sinavina kalirsam tercih yapmak zorunda mi kalicam
-
Çooook şükürrrr güzel bir haber Allah razı olsun iyi ki varsnz @paretowilfredo
-
Hayırlısı olsun öncelikle Rabbim emeklerimizin karşılığını verir umut yitirmek yok. Bende belirsizlik içinde çalışanlardan biriyim ve bu paylaşım banada daha bir umut verdi ve hırslandım
-
Nasıl yani ilk 17 binde olan mi girecek sınava
-
Bu ileti silindi! -
Aynen ilk 17500 girer şahane olur : ))
Valla iyi motive oldu bi bize tekrar tekrar sağol tercihini yap ve tabi ki @paretowilfredo
-
@müilkiamir 70 taban olur tabana da yakın olur heralde kapanış
-
Kac puana kadar duser @paretowilfredo
-
Anladım ben ilk 17 binde değilim maalesef girecek arkadaslara başarılar şimdiden ben halk bankasına kasmaya devam
-
73 74 sansı nedir. @paretowilfredo @mk-ank
-
Çok güzel haber sağolun hocam
-
@müilkiamir Sıralama kaç ki
-
@mk-ank 18 19 bın olması lazım. Puan 75.4
-
@müilkiamir Bence girme şansın var ama diğer arkadaşlar ne düşünürler bu konuda??