2016 Aralık GUY Sınavı
-
Orada trolleyenler var kardeşim. Ortalık ondan karışıyor.
-
@paretowilfredo haklisin
-
Malumlar da kimsenin tek hesabı yoktur herkes laf sokar manipülasyon yapar.
-
bu 10 kat meselesi yüzünden uykularım kaçtı puanım 77
kat meselesi olmasa Iğdır olsa onu yazardım ama giremeyebilirdim
5kat gelecekse kesin giremem giremem
10 kat gelecekse buyuk ihtimal girerim
düşünmekten çalışamıyorum -
Acaba sadece ben mi ders çalışamıyorum hııı
-
@niyeyse tam aksine kardesim bu ihtimale karsin tamamen hazirlikli olma gerekliligin artti. O yuzden sana dusen sinava hazir olmak. Sinav gelince ah vah etmemek. Hicbir seye yaramazsa onumuzdeki kpss ye temel olur. Su an en kotu secenek calismamak.
-
@niyeyse neden iğdır
-
@genclerbirlikli 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@niyeyse neden iğdır
kimse yazmaz dedim. yoksa senle mi çakıştık :))
-
Pareto kardeşim şu memurlar nette yazılanlar canımızı çok sıktı adam çıkmış o kadar emin konuşuyor ki kesinlikle 10 kat olmayacak kat 13 il ve 1345 kişi mi ne diyor net konuşuyor ben anlamadım inşallah 10 lat olur da bi umut ile gireriz moralimizi mahvetti
-
@niyeyse yok benim memleket ığdır
-
@genclerbirlikli 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@niyeyse yok benim memleket ığdır
aman kardeş yanlış anlaşılma olmasın ama hakkaten gidersem isterim yardımını
-
@eapr Kardeşim ben muğlak tablodan ötürü net yazamadım. Benim normalde net haberlerim bellidir. Adam gibi bilgiyi veririm. Malumlar.net te troll de çok. Çok adam o başlığı trolleyip kaçtı. o yüzden hangisi doğru hangisi değil bilmek mümkün değil. O yüzden sen dersine devam et kardeşim hiç takılma bir şeye. Sınav gelirse sana düşen hazır olmak. Tempoyu kaybetmek yok
-
@niyeyse tabii
-
malumlar neti takip ediyordum bu siteyi gördükten sonra orda işim olmaz artık. yemin ediyorum bir tane akıllı insan yok hepsi kafayı yemiş işsizlikten ..
-
@Keynesgiller uzun zamandır aynı fikirdeyiz. İşin dalgasından, trolünden geçilmiyor, moderatörlerin tek yaptığı da adam akıllı bilgi vermeye çalışanları engellemek. Sonun başlangıcını yapmaya talibiz inşallah. Gerçekten kalitesini yitirdi orası, bir de iibf için en ufak bir taşın altına ellerini koymamaları gerçekten sinir bozucu. İİBF'den para kazanıyorlar ama neredeyse hiçbir zaman İİBF'liler umurlarında değil.
-
@Keynesgiller aynen oyle kardesim. Bu durumu ortadan kaldirmak icin buradayiz. Orada artik ne insanlar aradigini bulabiliyor. Ne saygili bir ortam kaldi ne de muhabbetin kalitesi. Malumlarin zaten iibf ye dair gayeleri ortada. Tek amac iibf lilerden gecinmek ama ogretmenleri savunmak. Iibflilerden kazandiklari paralari ogretmenler icin harcamak o yuzden aramiza hosgeldin.
-
Valla helal olsun süper bir oluşum olmuş pareto
Arkadaşlar guy egitimdeyken sınav sisteminin değişecegıne dair çok net tavırlarını farketmiştik,inşallah aralık ayında güzel bir alım olur. Direk başkan yard. agzından 1500 kişilik kontenjan hakkımız var istediğimiz an ilana çıkarız şeklinde cümle duydum. İnşAllah daha fazla olur. -
@tarziktisat eyvallah kardesim. Hosgeldin aramiza guy konusunda ben de duyduklarimi derleyip yorumumu katmaksizin paylastim. Insallah duyurumuzdan en az fire ile ilan gelir herkes icin guzel olur.
-
@paretowilfredo ilk önce verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim size .Şu günlerde her kafadan bir ses çıkıyor ,kimisi kendince ortaya laf atıp dalga geçiyor kendince .10 katı aday meselesi yüksek olasılık mı ?benim puanım da biraz kritik olduğu için bu kat meselesine bağlı (77,78)
belirsizlikten derse odaklanamıyorum . -
@fatoship arkadasım puanın bence guy için güzel. Sen kat meselesine şehir tercihine bence şimdiden çok takılmadan calısmaya devam et. Eski sistem devam etse bile dogru tercihle sınava girme şansın bence yüksek, ancak sınavda her durumda en az 85 dogru seviyelerine gelip kendini garanti altına alman mantıklı olur. Bunun içinde şimdiden eksik oldugun konuları tamamlamaya başla.Allah yar ve yardımcın olsun.