2016 Aralık GUY Sınavı
-
@keynesin-amcası olsundu bizim hayallerimiz büyüktü ;)))))
-
@john-nash kimse yok ki bimer cimer var onlarda başkanlığa ulaşan bir talep yok diyor mv ile görüşüyorsun isteğinizi not ettik bakan beye iletecez diyor tweet atıyorsun cvp vermiyor. Meclise bile gitsen tmm biz takipcisi olacaz diyip gönderiyorlar
-
@azimligenc bizim hayallerimiz bir ilana bağlı o da gelmiyor:)
-
bugun acayıp bı umutsuzluk var ıcımde. yok mu yenı bı haber dostlar..??? nerde bu duyumcular
-
Off off yine 10 sorunda bir foruma bakıyorum bi umut yeni haberler var mı diye her gün umudum daha da azalıyor şubatın 2. Haftasına da girdik net olan hiç birşey yok
-
@azimligenc beni güldürdün kardesim Allah da senin yüzünü güldürsün: )) benim de ogretmen arkadaşlarım var karne günü yerli mali haftası derken gözümüze sokuyorlar sosyal medyadan işimiz var çalışıyoruz fotoğraflarını: ))
-
@Serkan01 okul açıldıgı için yeni döneme başlangıç partisi yapmış ayten :))))) bizde ilan gelirse bi partı yparız :))))))
-
dostlar kural içi boşluk ortulu bosluk gercek bosluk bunları karıştırıyoeum sade dille biri anlatabilirmi
-
@azimligenc örtülü boşluk kanunlar arasında çelişki olduğu durumlarda. kural içi boşluk kanun var ama içi hakime bırakılmış doldurulması. mesela boşanan eşe nafaka bağlanacak fakat bu nafakanın miktarını işte çocuğuna göre kocanın maddi durumuna göre hakim doldurur.
-
Arkadaşlar umutsuz olmayın en azından bu ay sonuna kadar @kürşaddd kardesimin dediğini bekleyelim birakmayin
-
@ddguy bi tek umut @kürşaddd var sımdılık ama subat ortasına ne kaldı surda hala bı kıpırdanma yok. sımdıye sayı sehır duyumları gelırdı normalde. ama ıns gelır bu ılan.
-
referandum da 16 nısanda olacak herlde c.b. hala onaylamadı. bızım surec uzuyo ıyıce.
-
rüyamda göç 400 kişilik ilana çıkmıştı:))
-
@ddguy 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Arkadaşlar umutsuz olmayın en azından bu ay sonuna kadar @kürşaddd kardesimin dediğini bekleyelim birakmayin
kardeş adını görünce aklıma devlet gelir uzman yardımcılığı geliyor ddguy :)))))))
-
@zarok kardesim bu bilgiyi kurumdaki arkadasindan mi.aldin kardesim hani net mi.konustu
-
Bugün sabah radyo da cumhurbaşkanının konuştuklarını söylediler istihdam için elinizden geleni yapın demiş ayrıca bu haftada referandumu onaylayacağını söylemiş bence ilan gelecek neticede 2500 guy alımı baya bi istihdam olur:)))
-
@Mimar müdürü söylemiş.
-
@sadevatandas arkadaş orada guy müdür olacak demiş. Ama olmazsa da birşey diyemem sonuçta ilan rg yayınlanmadan herkesin söylemi yanlış.
-
sabah arkadaşımla konuştum abisi istanbul da vergi müfettişi . 1100 kişinin sınavını föto hazırlamış ve bu üstatlar için mayıs ayında yeterlilik sınavı koymuşlar Sınavı geçenler 3 yıl daha yardımcı olacaklar ve tekrar müfettiş olacaklar.Sınava girmeleri bile yaftalanmaları anlamına geleceği için bu kişiler mahkemeye itiraz dilekçesi vermişler .Durum malasef böyle bu kadar karışıkken 2017 yılında vmy için herhangi bi alımın çok zor olduğunu söyledi.Elimizde sadece guy kaldı umarım en yakın zamanda ilan gelir
-
@dextermorgan haksız kazananlar beter olsunlar da tek sınavımız geç olsun. bizim ödediğimiz vergilerle alıyorlar o şerefszler maaşlarını neticede. Allah belalarını versin.