2016 Aralık GUY Sınavı
-
Bürokrat mı ne bürokratı, bürokrat ne arar la grupta
-
@aliveli ne için gelmiş ki foruma gelmisken bizlere cevap vereydi
-
@diyar 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@malthusss kim bu diye araştırdım sorusturdum maliyede çaycılık yaptığını söylediler.eger cayciysa duyumları sağlamdır çünkü yeni personel alımını en çok onlar istiyor daha çok cay satabilmek için süreci çok yakından takip ediyorlar.ve her dedikoduyu bi şekilde duyuyorlar.
@diyar SÖZLERİNE İTİBAR EDİLMEMESİ GEREKEN BİRİ SÜREKLİ ÜST PERDEDEN KONUŞUP İNSANLARIN SİNİRİNE DOKUNUYOR
Tuğrul koçer için yazmıştı bunları -
@guyan-gelmiş kimin kim olduğu bilmeleri imkansız hocam
-
@aliveli hocam o bu değil de bize bilgi lazım bi şey lazım haberin olsun valla sabrımın son damlalarıni yaşıyorum
-
@aliveli ortak çalışma yapabilirsiniz:) ama özel hayatın gizliliğini azıcık ihlal etmeniz gerekecek:) Belediyelerin ordan burdan milletin telefonlarını isimlerini gasp edip sürekli mesaj atmaları gibi:)
-
Ne hallere düştük be emeklerimizle rezil olduk, agaran saçlarıma yazık ömrümün en yakışıklı çağında yasitlarim sevgilisini beklerken ben guy ilanı bekliyorum sn bürokratlarımız bunları da okusun belki halimizi anlarlar
-
önemli bi şey duyarsam saklamam söylerim ama duyumcu değilim.
-
@diyar bence sen sakla daha hayırlara vesile olur kardeşim.
-
@diyar hocam duyumcu değilsen Başbakan onaylamadi niye dedin valla kafamı karistiriyon
-
@ddguy Hocam sen tahammül sınırlarını gerçekten aşmışsın eğer sınav olursa senden kurum sınavında en az 95 yapmanı bekliyorum:)çünkü sınava çok fazla hazırsın gibi hissediyorum:)
-
@ddguy sana kızıcam artık bırak şunu
-
@ddguy arkadaşım herkesin dediğini niye ciddiye alıp inanıyorsun seni şehir tercihleri yaparken düşünemiyorum her gün fikir degistirirsin
-
@ddguy onaylamadı demedim onaylandığı bilgisine rastlamadım hiçbiyerde.twitter da birisinin yazdığı iddia edildi ama adam silmiş o yazıyı.
-
@diyar senin gibi ayarsızlar yüzünden. Çok pis ayar oldum sana
-
Yav şimdi bi öyle bi böyle konuşuyo bazı arkadaşlar ayar oluyorum net ol gizli kapaklı is çevirme bi bilgin yoksa tahminle gelip adamın canını sıkma bak yine ayar oldum
-
Akşam rg yi takip edin diyim mi uykusuz bırakayım mı sizi
-
@köyün-agası akıllandık dpb bekleyip uyuyoruz
-
@diyar bak tweeter da yazan adam tuğrul kocer hoca arkadaşım adam senelerdir bu işin içinde seversin sevmezsin beni bağlamaz ben adama senjn yüzünden özelden de sordum ben dediğimin arkasındayım dedi o gün bi kaç dengesiz adama kötü laf dedj ondan kaldırdı yazıyı bilmem anlatabildim mi
-
Ben ilanın referandum öncesi sınavın kpss sonrası gelmesini isteyenlerdenim. Eminim bunu yazdığım için bir sürü eksi alacağım ama olsun söyleyeyim yine de. Bir çoğumuz kpss odaklı çalıştı ilan geciktiği için. Şimdi GUYa dönmek KPSSyi tehlikeye atacak. Aynı konular demeyin lütfen GUY için sadece İMECE çalışmak yetiyor ki ona çalışmadan da olmaz en az 2 defa bitirilmesi gerek herhalde. Ama KPSS için yetmiyor.
Ama KPSS sonrası olursa sınav çok rahat bir kafa ile sadece İMECEye çalışarak hatta 2den fazla bitirilerek çok daha hazırlıklı bir şekilde gireriz.
Ve şahsen ilanın gelmesi geciktikçe KPSS sonrası olma ihtimali artıyor. O yüzden ne kadar geç o kadar iyi modundayım şu an..
Oh be döktüm içimi.. şimdi gelsin eksiler çok yüklenmeyin ama siz yine de