2016 Aralık GUY Sınavı
-
@miss-smith bunu açıkla hadi üyeliğimi kapatacam(miss smith 12 dakika önce @Keymarsh
@Keymarsh yoooo herkes aynı kafada ilan referandum öncesi sınav kpss sonrası istiyor kaygılanma eksi almıcaksın).sınav kpss sonrası başvurular 2016 ile olsun demişim -
@k67 şaka yapıyorum ya ne haddime kafa tutmak ama sinir olunca bazen patlıyorum böyle kusura bakmayın gençler
-
@miss-smith şu sıralar herkes ilan bekliyor ya.. bende ne kadar geç kpss sonrası olma ihtimali o kdr yüksek dedim ya.. ondan bekledim eksileri
-
@merkantilist atmış kadar oldun ztn dostum
-
Ygs 3 de kardeşim 216 almış berbat herhalde demi yerleşir mi sizce bir yere
-
@guyan-gelmiş naci ağbal 2000 imza attım gönderdim dedi. Bundan öte birşey yok herhalde. @ddguy dostum.. o dershane öğrenciyi kaybetmemek için motive etmek için demiştir.. bakan 2000e imza attım dedi. Tek bir ilanda onu bin bin bölecek halleri yoktur. Ki öyle dedikten sonra bölerlerse büyük tepki alırlar bence.. zor bir ihtimal!
-
@köyün-agası ders çalışacak karakterdeyse bir yılını daha feda etsin kötü bir yer okuyup ömrü boyunca çekmesin
-
@miss-smith bu arada 4 eksi almışım yani 9 kişi beğenmiş ama 4ü yok canları sağolsun
-
@köyün-agası sonuçlar açıklandı mi ya daha lys var iyi çalışsın yükseltir belki az da olsa
-
@Keymarsh bir eksi benden çünkü sınav kpss den önce gelmeli tabi ki bizim elimizde degil ama safım belli olsun
-
Benim kardeşim de ygs 3 304 almis kötü malesef
-
@köyün-agası puanlari bilemem ama şahsım adına üniversite sonrası çabalamaktansa şimdi en iyi yere gelene kadar çalışmalı. Tercih yapacak die zorunluluğu yok
-
@ddguy umut taciri dersaneler. Başka ne diyecekler ki gaza getirmek için bolunecek der eski öğrencisine de 2000 hepsini alır der takmayin bunları bakan bey 2000 kişi imzaladım dedi daha ne desin
-
Arkadaslar ben su twitterdan gelen msja tiklamisim hic farketmedim bugun profilimde yazanlardan anladim yurtdisinda biyer yaziyo ne yapacagim hesabmi geri almak icin
-
Bayya kötü almış lys de bakalım ne yapacak
-
@dlkdr şifreni filan degistiremiyon mu
-
@diyar 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@miss-smith bunu açıkla hadi üyeliğimi kapatacam(miss smith 12 dakika önce @Keymarsh
@Keymarsh yoooo herkes aynı kafada ilan referandum öncesi sınav kpss sonrası istiyor kaygılanma eksi almıcaksın).sınav kpss sonrası başvurular 2016 ile olsun demişim@diyar
-
Seni kimse ilan için olan fikirlerinden dolayı linç etmedi. Tuğrul hocaya uyanık çaycı gibi laflar ettğin için kızdı. Hem çaycıda olabilir ama senin bi meslek grubunu böyle yermeye kalkışmana herkes tepki verdi.
-
İlanın kpss ye kadar gelmesi yada 2017 kpss sonuçları açıklanana kadar gelmesini kimse istemiyor. ARADA FARK VAR.
İLANIN EN GEÇ REFERANDUMA KADAR GELMESİNİ DURUMA GÖRE SINAVIN KPSS ÖNCESİ YADA SONRASINDA OLSUN İSTİYORUZ. -
Hesabınınl ilgili kararı sen ver
-
-
@miss-smith mis den olayyyyyy açıklama
-
@dlkdr email ve twittr şifreni değiştir.
Sonra kullanıcı adını ve resmını değiştir onlar kendılerıne göre isim ve resim koyuyorlar.
Sonra sayfanda paylaşım yapmışlarsa onlarıda temizle. Geçmiş olsun -
Yani mesela benim naci ağbal olmadığımı kim bilebilirki:D herkes laflarına dikkat etsin:))