2016 Aralık GUY Sınavı
-
@miss-smith Ulusların zenginliğini yeniden yazmış gibisin.
-
@karakalpaklı hep bu merkantalistler başlatmış kavgayı
-
@miss-smith 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Hocam ayıp oluyor ama
-
@merkantilist 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@miss-smith 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Hocam ayıp oluyor ama
@merkantilist güzeldi
-
çok sıkıldm hiç duyum yokmu
-
@İnmyheart hilmi beye bugun Bu ifadeyi atarmısın?
-
@İnmyheart bence abisi bilgi vermiyor ona da
-
@paretowilfredo @Antimülakat @aliveli @Phoenix heyyyy ordamısınız ?? Resmi gazetede bişey var mı?
-
@paretowilfredo bir duyum paylasta grubun havası değişsin. Milletin kardeşlerinin ygs puanları konuşulur oldu.
-
@sradaninsan canın sağolsun dostum ama safımız belli olsun söylemine karşı çıkıyorum. hepimiz aynı yolun yolcusuyuz hepimizin aynı saftayız
-
@paretowilfredo @Antimülakat @aliveli Nasılsıniz sayın yoneticilerimiz bi sıkıntı yoktur inşaAllah is guc nasıl
-
@paretowilfredo @Antimülakat @aliveli bir nasılsınız da benden
-
@miss-smith arkadaşa bende destek çıkayım. @diyar bende burada çok kişiyi eksiledim ama hiçbir zaman düşüncesi yüzünden değil. İsterse ilanın gelmesini kpssden sonra istesin bunun için dua etsin saygı duyarım kendi düşüncesidir ama eksileme nedenim bu olmaz.
Eksilediğim zaman ya hakaret etmiştir birilerine ya kaba saba söylemleri olmuştur ya trollük peşinde koşmuştur ya da üslubu seviyesiz herkese yukarıdan bakar bir şekilde konuşmuştur o yüzden eksilemişimdir.
Mesele burada düşünce meselesi değil üslup meselesi
-
Selamın Aleyküm dostlar. İyi diyelim iyi olsun yoğunum biraz. Durum stabil. Bakalım. Sizler nasılsınız?
-
İlan gelmiyor anladıkta,mülakat sonuçları niye açıklanmıyor.Hali hazırda 6-7 kurumun sonuçları açıklanmadı.Önümüzden ne aday eksiliyor ne de ilan geliyor.
Bakanların mevcut işlerini referandumdan dolayı sallamadıklarını anlarımda yardımcılarına kurum için çalışanlara ne oluyor.Sen ilk önce işini yap bak burada millet işsizlikten,ilansızlıktan birbirini yiyecek. -
Bugün 2750 kişilk hakim alımının ilanı bildirim olarak düştüğünde kalbim duruyordu , bi an bizim ki sandım..
-
henüz yok bişey bakalım bekliyoz
-
@paretowilfredo kendi adıma hiç iyi değilim sabrımın son safhasindayim
-
@aliveli Üstadlar hepimiz beklemedeyiz. Sizin ile paylaşmak için en ufak bir bilgiye bile razıyız. Fakat gerçekten hiçbir hareketlilik yok.
-
İdare edemem yöneticiler idare edememm
Ne demek stabil
Ne demek haber yok
O çocuk gibi basıcaz yaygarayı artık
@paretowilfredo @aliveli @Antimülakat @Phoenix