2016 Aralık GUY Sınavı
-
Herkes bişey diyor biri çıkıyor diyor bilgiyi en üst kanaldan aldım ilan gelecek biri diyor personel daire başkanlığından bilgi aldm gelmeyecek ? Ben hiç birşey anlamadm
-
3 yıldır hayatımdan bezdim artık gerçekten kaldıramıyorum..yok mu bizm kesin cevap alabileceğimiz bi merci bimere bilgi edinme kapsamında başvursak yanıt gelir mi ?
-
Hani ohal normal hayatı etkilemeyecekti
Normalde guyun alım yapmama gibi bir durumu mümkün müydü -
Arkadaşlar guy dan başka 500 kişi ve üzeri almasi ihtimal dahilinde bir uzmanlik yok mu göç uzmanlığı gibi. Bu nedir ya göç zaten alım yaptı 85 üstü kapatti alırsa vmy alacak 500 600 kişi ona da 85 puan gerekli. İşin özü 85 altı puanin varsa sadece guy mu beklemeliyiz bu mu yani kariyer uzmanlık A grubu sözde devletin idari kurumları mal gibi oturdum guy'u bekliyorum başka hırs yaptiracak tek bir hamle yok
-
@paretowilfredo hocamizinda ismini defalarca andık sağolsun elde ettiği duyumlar ile bizi elinden gedigince bilgilendirdi bu sayfaya suan sadece biz yazıyoruz belkide OHAL etkisi yada başka sebeplerden son duyumlari paylasan arkadaslarin dedikleri doğruymuş galiba ilan falan yok herkese başarılar Allah hepimiz gönlüne göre versin ne diyim nasip
-
Cumaya ne kaldı ki bekleyelim Pareto 15 ine kadar dedi. Ondan sonra sorariz
-
pareto 15 i dedi ama içerden almamıştı bilgiyi adama yargısız infaz yapmayın.
-
Artık belirsizlikten falcilara gitmeye basladm ve bekledigin haber bu ayin 9 u ile 19 u arasi geleck dedi umarim gelir bu ilan
-
Uyandim Kütüphaneye gidemiyorum ilan duyumu bile muamma olmuşken. Bir sey desen keske @paretowilfredo
-
@paretowilfredo arkadaşlar adam en son 2 gün önce online olmuş adama yüklenmek yanlış belli ki uygun değil. hadi @fasa yı anlıyorum sonuçta yaş sorunu var ama diğer arkadaşlar zaten mecbur çalışacaksınız gerek kurum sınavlarına gerek 2017 kpss'ye bence oturup çalışın.
-
Adama kim yükleniyor? Bu süreçte en önemli şey motivasyon. Birinin ilan gelecek cümlesini duymak kütüphaneleri dolduruyor. Kiminin yaş problemi var kiminin geçim derdi bilmeden yorum yapmayalim
-
@helloben niye üstünüze alındınız? veya niye olumsuz eleştirisel bir cümle gibi yorumladınız evet katılıyorum sizin motivasyona biraz da kafanızı toplamaya ihtiyacınız var .
-
Sizin bir işiniz varsa tabiri caizse tuzunuz kurudur. Rica ederim olumsuz olarak algilansin istemiyorsanız süreçten de uzaksaniz yorumlarinizi dusunerek yapin. Ayrıca adam 10saat evvel online olmus. 2gun degil. Üstelik ben kendisinden yorum bekledim. 2017ye girip girilmeyecegini herkes en az siz kadar biliyor. kafanizi nasil topladiysaniz bize de nasip olur ins. İyi calismalar
-
@helloben iyi çalışmalar
-
@paretowilfredo bir haber var mi lutfen icimizi ferahlat artik
-
duyumlarını bizlerle paylaşan kimseye kızmaya hakkımız yok... bende aldığım duyumu paylaştım inanmak isteyen inanır istemeyen başka yollardan daha inandığı kaynaklardan bilgi alır....
sadece anlamadığım form yöneticileri nerede? güzel bir paylaşım ortamı oluşturuldu ama siteyi kuran arkadaşlar sadece belli konularda yorum yapıyor.... burada çoğumuz @paretowilfredo gelecek yorumu bekliyoruz ama o buraya gelip yazmak yerine başka paylaşımlarda bulunmayı tercih ediyor... illa buraya gelip duyum aldım diye bir cümle kurmasına gerek yok yeni bir bilgim yok demek de bir yorum -
@fasa ayın 15inde net bir bilgi alacakmış hocam özelden o şekilde söyledi
-
Dostlar merhabalar. Vakit ayirmakta zorlaniyorum kusurabakmayin. Site islerinin haberlerin duyurularin da yapilmasi gerekiyor bir yandan. Bu bir iş takdir edersiniz ki.
Ek olarak calisiyorum ve ben de sizler gibi ders calisiyorum. O yuzden foruma cok az bakabiliyorum inanin.
Kaldi ki duyum noktasinda duyumum ayni sekilde duruyor. 15 inde yeniden sorusturmaya baslayacagim. Bana soylenen tarih gelmezse kendim bizzat diger isler gibi sorusturmaya baslayacagim. Ay sonunda Ankara'da olacagim insallah daha net arastirmalar yapma firsatlarini kollayacagim. Su an icin sizlere onerim dostlar ilana bagli olarak calisma kurgulamayin.
Hepinizin iyiligi icin hep yaptigim onerimi yineleyecegim. Ilan gelirse sinava hazir olun, gelmezse de her halukarda bu yil puani iyi olanlar da puanlarini yitireceginden yine kpss ye girmek durumunda olacak. Bu yuzden siz calismanizi sekteye ugratmayin.
Zor farkindayim. Keske digerleri gibi cok net olsa da diyebilsem sinav su gun hazirlanin diye ama Maliye Bakanligi en ketum en muglak senesini geciriyor. Bizi de sizi de kivrandiriyor. Allah yar ve yardimciniz olsun.
Net bilgi elde ettigim anda emin olun olumlu da olsa olumsuz da olsa paylasacagiz sizlerle. Su 1 haftada 2 3 ilan oldu boyle..bunda da olursa insallah kosa kosa paylasacagim sizlerle
-
Yani duyum hala geleceği yönünde mi yoksa değişti mi @paretowilfredo
-
@hakimim_25 Yeni soruşturma yapmadım kardeşim. Bekleyelim gelmezse bir daha ve daha net bilgi için uğraşacağız.