2016 Aralık GUY Sınavı
-
@paretowilfredo hocam bide KPSS puanlarımız dahil edilecek mi GUY puanı hesaplamaya bu çok önemli bağlantılarınıza bunuda sorabilirmisiniz rica etsem.
-
Zaten ilan gelirse onuda yazar
-
Herkes suspus olmuş ama niyee
-
Ilan yok bisey yok kim ne desin
-
her kurum patır patır ilan açıyor bu ohal bir tek maliye'ye mi uğradı arkadaş.
-
Canımızın daha çok sıkılmasına sebep olan noktalardan biri de maliye bakanlığının bu tutumu zaten.Bakıyorsunuz meb 30/40 bin,sağlık 3/5 bin personeli rahat rahat talep edip ilana çıkarırken bizi şurada 2000 gelse bile çok şükür dedirtecek hale getirdi maliye bakanlığı.Bakan Bey e kalsa zaten 2/3 yıl alım yapılmasada olur
-
Bu ileti silindi! -
Ne ilanmış arkadaş görende adamlardan sanki hepimizi işe alın diye bağırıyoruz o kadar mezunun olduğu yerde yalandan ağzımıza bi bal çalıp 1.500 2.000 kişi alıyorsunuz onuda sanki hakkıyla helaliyle alıyormuşsunuz gibi birde insanları dahada meletiyorsunuz çok bişey istemiyorki insanlar bir bilgi verin yani bu meret şu tarihte şu zaman yapılacak ya da yapılmayacak bizde ona göre önümüze bakalım.Iyice tiksindirdiniz adamı herşeyden vermeyinlan ilan falan.
-
Arkadaşlar aldığım duyumlara göre bakanlıkta üç kişinin yaptığı işi bir kişi yapıyormuş mesailerden insanlara gına gelmiş yakında alım mecburen yapılacak içinizi ferah tutun ve aklı selim şekilde çalışmalara devam edin
-
@canaycan bu yıllardır böyle ben devlet kurumunda muhasedeyim buradaki bazı arkadaşlarımın maliye personeli ve uzmanların eksikliğinden yıllardır bahsediyorlar.talepler toplanır 100 kişi ister bir il 10 kişi alım yapılır oraya maliyenin kuralı bu
-
@guyan-gelmiş bu sefer başkaaa :)) şaka bi yana bi akrabam bakanlıkta uzman geçenlerde kpss puanımı sordu bana hayırdır dedim bi heyecanlanmadım değil hani yakında alım yapılacak da benden haber bekle dedi o haber verene kadar söylemeyecektim ama baktım arkadaşlar yıkılmış belki tutunacak bir dal bulurlar diye duyumumu paylaştım
-
@canaycan böyle haber bekletilir mi? 2 gündür ders çalışamıyorum. İnşallah doğrudur
-
@sradaninsan öyle bir hale geldik ki millet içine doğan yok mu diye soruyor ben tarihten emin olduktan sonra paylaşmayı düşünüyordum ama dediğim gibi forumda almış yürümüş kasvetli garabet dayanamadım en azından duyumların doğruluğunu desteklemek adına paylaşayım dedim
-
Ya inanın ben artık bıraktım inancım kalmadı cumaya kadar bekliyorum ....
-
@ceren aslında bende bırakmıştım bir yandan askerlik sıkıştırıyor ancak başka çarem yok,askerden gelince iş ayağıma serilmeyecek, bu ilan gelmek zorunda kısaca
-
Gelmek zorunda elbet bir yıl oldu hala bekliyoruz️
-
@canaycan ilan gelirse seçeceğin ili yaz aynı ili seçmeyelim
-
@AbuZiTTin ayrıntıyı iyi yakladin:) arkadaşımıza teşekkür ediyoruz yine de bi umut yeşertti.
-
@iibflibirgarip bundan sonra herkes puan yerine artık seçeceği ili bide referansı varsa onu yazsın referansı yazmak istemeyende seçeceği ilin arkasına r koysun biz anlarız mesela ankarar gibi:)
-
@canaycan yakında dediğiniz ne kadar mesala ? Ben umudumu kaybetmiştim artık ,direk 2017 KPSS yi düşünmeye başlamıştım ..