2016 Aralık GUY Sınavı
-
İlan gelseeee varyaaaa millet çıldırır:)) @fatoship
-
@fatoship ortaligi dagitmayin ama
-
@hakimim_25 aynen Gelsin de herkes şu belirsizlikten kurtulup önüne baksa artık ..
-
@paretowilfredo ortalığı dağıtmayın derken ?
-
@fatoship Kopup çıldıracaksınız ya, sonra biz topluyoruz buraları (Gerginlikten çok ciddileşmişsiniz Admin olarak bi şaka yapalım dedik )
İşin şakasını geçtim dostlar bakalım biraz daha sabır. İnşallah gönlünüzce olsun.
-
Insallah gelirr yaa genelde cuma veriliyo guy ilani
-
@paretowilfredo tamam Ya evet ,insan ister istemez stresli ve gergin oluyor ..Allah herkese kolaylık versin bu süreçte
-
GiB yazisi ile moralim bOzulmustu ama bence de ilan gelicek insallah gelir
-
Ne diyorsun abi bu işe gelirmi dersin @paretowilfredo
-
O yazıyı şimdi okudum ilan gelecek dememiş ki yarın A grubu içinde bişeyler paylaşıcam demiş @ezgipire
-
Neler oluyor buraya
-
Yarin insallah a grubundan da alim olacagina dair mujdeli haber verecegim yazms
-
arkadaşlar meraba ben yeni üye oldum . nerede yazmış link verebilirmisiniz
-
Kendi hesabinda yazmis facebook ta
-
İşte yarın haberi verecek yarın ilan gelmeyecek öyle yazmışsn sen @ezgipire 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Yarin insallah a grubundan da alim olacagina dair mujdeli haber verecegim yazms
-
ilan gelecekse gece 1 de gelir
-
Of ne bileyim bian oyle sandim heyecandan okudugumu bile anlamamsm bazilari da kaymakamliktir o diyor
-
Kaymakamlık o ahmet nohutçuda yazmış aralık 16 17 si gibi olacak mış
-
bekletip bekletip 1000 1250 kişilik filan sayı gelirsede koyar bana.inş min 2000 filan gelir sadece iibf için. Tamamen şahsi görüşüm hiç bir duyumum yok, kpss puanı kurum sınavı puanı etkili olacağı sistem gemez bence ne yazıkki, düz memurluğu ve öğretmenliği bile tamamen mülakata çevirmişken, yıllardır mülakatlı olan bir kurumun daha adaletli bir sistem getireceğini düşünmüyorum. Şahsi görüşüm bu. inşallah en adaletlisi olur gerçektenemek sarfedenler karşılığını alır.
-
Bence de yaa bir senenin üstüne 1200 kişilk ilanla çıkmasn karşımıza gelecekse 2000 gelsin en az