2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Antimülakat kaç gelir uzman Yardımcısı ve gelir uzmanı ihraç edilecek. Sayı var mı? ?
-
...............
-
@urfa63__ 20 binler telafuz ediliyor toplam ihraç olarak gib te kaç kişidir tahmin etmek zor.
-
Arkadaşlar gelir uzm yard ve 9.promosyon vergi müf yrd görüşmelerde gündeme getirilmiş fakat khklar nedeniyle ilan tarihleri verilemiyomuş temizlemeler devam ettiği için
-
@jevons bu sene olmaz mı yani ohal bitene kadar
-
yani yeni khk bekleniyor. yeni khk cıkar cıkmaz ilan gelecek diyebiliriz
-
@ncbb duyum kesin mi hocam yayalım mı khk lar bu günlerde çıkacak deniliyordu sanırım... biz guydan umudu kesmiştik bu sene için, inşallah gelir tabi.
-
aman dur kardeşim. bu duyum falan değil tahmin haaaa. khkyı bekliyorum ben ne olacagımız orda yazacak
-
@ismail görüştüğüm kişi temizlemelerin devam ettiğini söyledi, puanlarımızın bir sene geçerli olduğunu hatırlattım mayısa kdr mutlaka açılır ddi, burdan yıl sonuna kdr açılmıcağını düşünüyorm çünkü kesin tarih vermedi keşke açılsa bnmde üçüncü senem oldu. Her yerden medet arıyo insan
-
inş kardeşim.
-
@paretowilfredo haber yok mu
-
Günaydın arkadaşlar sessiz sedasız kalmış geceden
-
@urfa63__ millet bıktı kardeşim sınav heyecanı bırakmadılar insanlarda.
-
@guyan-gelmiş arkadaşlar biraz sabır. Şuanda sadece sabır.
-
Kimseler yazmamış millet bıktı artık
-
fırtına öncesi sessizlik olsa keşke.. yok mu yenı bı gelısme???
-
Hocam bir yeni haber yok mu @paretowilfredo
-
Guydan önce diğer ilanlara dua edelim arkadaslar bence.İlanlar böyle gelmemeye devam ederse tarihin en yüksek guy sınavının yanında kurum sınavı ortalamasıda cok yüksek olacaktır.en azından ilk 1000-1500 kişinin gitmesi lazım
-
@arthur-smithes Allah aşkına bi söylesene hocam hangi sene guy ilanı gelmeden önce 1500 kişi gitti milletin önünden? Önemli olan dişli rakiplerin mülakata kalipta gelmemesi.
-
@hayalimsgk Su an ki sınavların süreci tamanlanmaz ise guyun sınavına mevcut adaylar da girecektir bu adamlar ilk 300 400 kişinin içinde.Mesela sgk 8.promosyon guydan önce olması vmy ilana cıkacaksa guydan önce olması çok iyi olur sadece guy bekleyenler için.sadece halkbank 540 kişi alıyor kardeşim bu arada