2016 Aralık GUY Sınavı
-
gençler bakan facede yeni bişey paylaşmış onun altına yazalım
-
Arkadas olarak eklememsm takipteymisim ondanmis. Ama arkadas olarak eklnmiyor zaten arkadas sınırı dolmus bakanin
-
@İnmyheart bakanın sayfası var https://www.facebook.com/naciagbal69/?fref=ts linki bu
-
@keynesin-amcası valla cok mantikli hocam keske beraber gideydik teyzeyle:))
-
herkesin ortak derdi öğretmenler ziraat mühendisleri de öğretmenlere verilen kadrolardan yakınıyor
-
@aylin-yılmaz adamlar haklı öğretmen aşşağı öğretmen yukarı nereye kadar boyle devam edecek
-
Arkadaşlar bakanın konuşmasını bende izledim sayın cumhurbaşkanı alımları marta kadar artıracağız dedikten sonra çoğu bakan ve yetkili kadroları ya açıkladı ya da hazırlık yapmaya başladı , sayın bakan kadroyu bu kadar açık telafuz ettiğine göre ilan gelmesi yakındır ben kpss öncesi gelmesi yönünde beklenti içerisindeyim. Ayrıca ilanın çoktan geleceğini ancak referandum öncesi açıklanması için bekletildiğini düşünüyordum muhtemelen düşündüğüm gibi de çıkacak oyüzden çalışmaya devam herşey gönlünüzce olur inşallah
-
@aylin-yılmaz ziraatçiler gıdacılarda haklı yıllardır öğretmenlere kadro vermekten diğer bölümlersen doğru dürüst atama yapılmadı. 2014 ten beri sadece 400 bin öğretmen atandı belki. Atanmayanlarda 60 soruluk alandan 20 tane zor yapanlar ondan sonra dert yanıyorlar. İibf ne yapsın b Den atanamıyor 200 kişi anca alınıyor. Alandan zorlu sınav süreci var. Öğretmenlere kadro vermekten ne bizleri ne diğer bakanlıkları görmediler bile...
-
@keynesin-amcası 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Gençler haftaya cumaya kadar gelmezse açlık grevine girecem arkamda durun bayya ses getiririz
Arkamda durun derken gıda sağlayın mi diyorsun
-
Ayrıca ülkede 3 milyon memur var bunun 1 milyonu öğretmen. Kalite desen sıfır anlatmayı bilmiyorlar mesleklerini gönülden yapmıyorlar Nasıl çalışmadan para alırız onun peşindeler. Yıllardır ücretsiz olan nöbetçi öğretmen uygulaması ücretli hale getirildi. Ne için koridorda on dakika dolaşmak için. Her birinin ek ödemelerle maaşı 4 bine yakın oluyor. Ama sorsan almıyoruz derler. Bu kadar ayrıcalıklı bir sınıf haline geldiler. bu kadarı fazla. Atanırlar yer beğenmezler Doğu diye gitmezler. Eylülde alınan büyük kısmı gitmedi. Sonra öğretmen açığı var derler. 40 bin norm fazlası varken ne öğretmen açığından bahsediliyor anlamıyorum.
-
adamlar 20000 atamayı beğenmiyorlar tabi 70 puanlarla atanmaya alıştılar, mühendislerde 1500 7500 rakamları konuşuluyor bakana öğrtmnlrdn dolayı tepki göstermişler, öğretmenlere verilen kadronun yarısı gerçekten liyakatlı çalışan insanlara verilseydi bayram ederdik @keynesin-amcası @bonus
-
Öğretmenlerin gözünü Allah doyursun artık ne diyeyim ya biz burda 2000 kişi için kaç takla atiyoruz adamlar 20000 mi begenmiyomus
-
@davetsiz baklava olur adana olur tantuni olur .:)
-
@totti içişleri bakanlığında da alım olur mu
-
Bakanın facebook sayfasına biraz yardırdık inşallah görür ve bir cevap verir
-
Bakanin sayfasindaki yorumlarla buradaki yorumlari karsilastirip gerekli analizleri yapip hepinizi ifsa edecegimcünkü işsizlik/ilansizlik bunu gerektiriyor..
-
@aylin-yılmaz doğru söylüyosun keşke öğretmenlik okusaydım..
-
Ah keşke zamanı geriye döndürebilsek iibf yazdığımız o ana.
-
Şuan kpss için kurum sınavları için çalıştığımızın biraz daha azı kadar üniversite sınavı için çalışsaydık hukuk okuyorduk heralde
-
![alt text] http://hizliresim.com/o0GAXo (image url)