2016 Aralık GUY Sınavı
-
Nasıl foto paylaşabilirim
-
gib deki memurlar durmadan gelir uzmanlığı sınavı talep ediyorlar.. Bu kıt alım yıllarında onlara bir de bu hak verilirse bizim için felaket olur...
-
cevap kısmına bastıktan sonra en sonda sağ tarafta görsel yükle var
-
@barisscakirr sanırım en son 2011 de vhki lere bu hak tanındı bi daha da kurumiçi uzmanlık açılmaz diye tahmin ediyorum. Çok uzmanlık istiyolarsa alandan hazırlansınlar görelim boylarının ölçüsünü :)))
-
@nitrogb zaten çok saçma olur bu kadar mezun guy adayı varken sen git düz memurluktan a grubu kadroya yüksel.. Bu hakkın verilmesi çok saçma 2013 deki iibf dışındakileri vmy yaptıkları kadar saçma hemde
-
Hangi gün gelecek ilan daha net duyumu olan var mı
-
![alt text](image url)http://hizliresim.com/o0GAXo
Gençler mesajlar yayımlanıyor TGRT #günbiterken mesaj atın saat 00.01 den sonra bakın benim mesaj yayınladı.
3-4 ayrı mesajım yayınlandı. Herkes çalışıyor ibfliler ağlayarak ilan bekliyor Bu huyunuzdan vazgeçin.
-
Yazdım bende günbiterken tagine çıkar inşallah
-
@paretowilfredo daha haber yok mu. Sende mi bizi yiyon @paretowilfredo
-
Tagı dolduruk
-
İstemişken 500 de mhuy yazın eylülde 3000 guy dedik gelecek gibi yani oyle diyorlar 500 mhuy yazın belki görürler
-
@denetçi hocam il göç diyosan henüz mülakatlar açıklanmadı yakın bir tarihte açıklanırsa kpss ye kadar ilan bekliyorum açıkcası ülkenin doğu politikasınada bakıldığında ihtiyaç doğacak gibi
-
Arkadaşlar bnde şu puanı Yüksek olup burası gelmez gibi diyorlar buna sinir oluyorum. Amaç algı yaratmak mı anlamıyorum. Adam diyor ki 87-88 puanım var İzmir gelir mi şurası falan gelir mi. Şaka gibisiniz ya. Şimdiye kadar 80 puanı olan istediği yere gitti gibi. İyi alımlar olursa 73-74'e kadar düşer. Arkadaşlar zaten 75-80 puan aralığın da herkes eşit seviyede. Kimse kendini de yüksek görmesin. Bikaç soru fark var. Bu ne demek guy sınavında her şey değişebilir.
-
Hayret hâlâ kimse whatsapp grubu kuralim önerisiyle gelmedi
-
Bu hafta büyük bi haftaaaaa
-
@ddguy kime göre neye göre
-
@Dick-Advacoat sana göre bana göre hocam kime göre sorusunun cevabı duyumLara göre neye göre sorusunun cevabı buda hocam sen bi sakin ol ya
-
@totti göç yada içişleri uzmanlığı için
-
@Dick-Advacoat @ddguy çocuklarrrr sakin olun bakiniz siz Maliye Bakanlığının birer ferdisiniz
-
@aksaçlı ya hocam ben sakinim de @Dick-Advacoat kardeşim sinirli onu yumusatmaya çalışıyorum biraz olsun morali düzelsin diye o da yanlış anlıyo