2016 Aralık GUY Sınavı
-
vmy soruları nasıl akadaşlar , klasik biliyoruz da konular aynı mı zorluk derecesi ne
-
@aylin-yılmaz kazık
-
@paretowilfredo nasılsın iyisindir inşallah Nerelerdesin ?
-
@keynesin-amcası kısa ve öz bir cevap oldu
-
neytullah arkadaşın göndersini okudunuz mu , gündem çalışmasına bir hoca destek verecekti , mücadeleyi istemeyenler hocaya desteğini çekmeye ikna etmişler bu nedir ya
-
https://www.facebook.com/groups/521468851289499/ mücadele tek elden burdan yürütülecekmiş , katılın gençler
-
@aylin-yılmaz destek verecek hoca hatta söz vermiş hoca başkası istemiyor diye vazgeçmez onlara destek vermicem der alttan yine desteğini verir hocanın gönlü yokmuş zaten
-
@ddguy üç farklı şehirde çalışan guy arkadaşlarımla olan sohbetimin sentezi diyelim.
-
@aylin-yılmaz o zaman o arkadaş hocanın ismini açıklıcak bizde ona göre davrancaz...
-
Ya su hocaya ben nasil uyuz oldum kimmis bilen duyan eden yok mu almayalim kitabini gitmeyelim dershanesine
-
@kozexpo hem hocayı hem de mücadeleye desteği bırak köstek olanları açıklamak lazım
-
@aylin-yılmaz geçen sene vergi müf.yrd sınavıan girmiş ve 1.3 puanla kacırmıs biri olarak söyliyim klasik sınav kesinlikle korkulacak bir sınav değil en azından vergi öyleydi zaman bol 5 soru 20 puandan 2 gün 4 oturum 3-3.5 saat her oturum rahat rahat yazıyorsunuz valla mhuy sınavından daha rahat bir sınavdı onuda kazanamadım ancak öyleydi bana göre
edit :biraz da salaklığımızdan kazanamadık çok önyargılı girdim hiç de öyle değildi sınav gözümüzde büyütmüşüz
-
Tüm hocalarla konusacak destek vermeyen hocayı ifşa edecek bizden para kazanılıyorsa hem hocalık hem abiliğini yapacak
-
@Affectio-Sctts konuları nasıl kpssyle aynı mı
-
Kimse kusura bakmasın eğer para toplanıyorsa herşey şeffaf olacak. Bi hoca diyip geçiştirme olamaz. Hiç bir zaman bilmediğim yere para göndermedim ama twitterda elimden geleni yapıyorum.
-
@keynesin-amcası evet hocalara yazmak en doğrusu ama grup sayının fazla olması gerekiyormuş , hocalar sayfalara reklam veriyorlar sonuçta az sayıda grubu dikkate almazlar o yüzden grubu büyütelim yazmışlar
-
@aylin-yılmaz aynı hukukta icra/iflas yok diğerleri aynı muhasebede 60 puanlık monografi vardı 25 puanlık satışların maliyeti tablosuyla ilgili bir soru(maliyet muhasebesiyle alakalı ) salak gibi muhasebe de kapanış kaydını yapmadan verince kağıdı kazanamıyorsunuz kapanış kaydını da yapsam en az 5 puan gelecekti ordan
diyorum ya ön yargı muhasebe biraz dağınık tı monografi zaten kimse adamakıllı yapamıyo o yüzden bol okuyolar kağıtları( pardon defterleri cevap defteri veriyolar 40-50 sayfalık kareli bir defter) valla gözünüzü sakın korkutmasın calısırken de kpss ye nasıl calısıyorsanız öyle calısın -
@kozexpo bence de kapatilmasin kapaticaklarina yeni alım yapılsın daha mantıklı ahh bu bürokrasi bizim gibi mantıklı dusenemiyo sanırım hocam
-
Tacir hocalarda bi Tuğrul Koçer Adamlığı beklemeyin...
-
@Affectio-Sctts monografi derken ? ilk defa duydum nedir o