2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Secondchance ne diyolar hocam bize daha açık ifadeler kullanın daha çok motive oluyo bu grup detay seviyoruz
-
ben para yatırdım şahsen , bir de grupta neytullah arkadaşımız paylaşıyo , hocayla konuşcakmış sanırsam hoca daha cevap vermedi yazmış
-
@ddguy Muğlalıyım da ondan şakasına dedim kardeşim:) hangi sistemde çok alım olacaksa o gelsin tabi:)
-
Atanmış arkadaslar 50 şer tl atsa her hafta tt oluruz. Atanan kaçıyor daha önce asgari ücretle çalışan arkadasım guy oldu guy maaşı yetmiyor diyorm
-
mücadeleyi kişiselleştiriyorlar halbuki bir kişinin çıkarı değil iibf nin çıkarı bu
-
@keynesin-amcası levelleri hızlı geçsek guy maaşı yetmıyor diye ağlansak
-
@keynesin-amcası kaç tl bi tt olmak ?
-
@miss-smith o günlerde gelir
-
@miss-smith şuan kaç tl olduğunu bilmiyorum
-
@aylin-yılmaz gerizekalılar şunu düşünüo seneye bu yüksek puanlılar girmez sınava felan diolar heralde:) yüksek puanlılar daha yüksek alır inşallah tekrardan:)
-
Gençlerin geleceğine köstek olmak ne demek nasıl bir zihniyettir bunlara rica ediyorum hoca demeyin eğitimci dediğin gençlere destek olur yazık
-
@kozexpo istediklerini düşünsünler ben çalışmayı hiç bırakmadım buralarda takılıyorum mücadele ediyorum ama dersten kalan zamanlarımda buradaym zaten yüksekti daha yüksek alıcaz bakalım
-
@ddguy tercih sisteminin aynı kalması yönünde fikir birliği var. Maliye bilindiği gibi tembel bir kurum bu yüzden böyle bir yükün altına girmeyecekler. Şuan uzman arkadaşların eğitimi var ankarada daha net bilgiler aldıkça yazmaya devam edeceğim.
-
@keynesin-amcası destek veren hocalar ilan yakın zaten gündeme gerek yok diye mi vazgeçti acaba ???? Acabaaa
-
@aylin-yılmaz monografi şu oluyor: örneğin bir şirketin dönem içi işlemlerini veriyor sana atıyorum 20 tane
1-işletme 20.000 tl lik mal ticari mal almıştır çek ciro ederek ödemiştir
2- işletme değeri düşen hisse senetleri için karşılık ayırmıştır
3- işletme senetli alacakları için reeskont işlemi yapmıştır
diye gidiyor 20-30 tane
sonra soruda sana bunların yevmiye kaydını gelir tablosunu hazırlamanı iletmenin dönem karı veya zararını hesaplamanı ve en son kapanış kaydını yapmanı istiyor işletmenin dönem içi ve dönem sonu muhasebe işlemlerini yapıyorsun monografi bu -
@kozexpo ben öğrencilerin destek olmayın dediğine inanmıyorum başka şeyler vardır yani bi kaç öğrenci hocam destek olmayın kitaplarınızı almayız diyecek hoca da tamam diyecek hiç inanasım gelmiyor buna
-
@Secondchance inşallah güzel haberlerini beklicez en azından sınavı bekleyen büyük bi kesimden haberleri olsun
-
Arkadaşlar müfettişlik sınavı normal bir sınav değil. Ayrıca size maliyede müfettiş arkadaşlar ile görüşen biri olarak söylüyorum imkan verilse çoğu sıfırdan başlayıp gelir uzmanı tercih etmeyi ister. Tamam sorsan çok havalı güzel bir meslek lakin iş yükü olarak muazzam derecede zor 7 yıllık müfettiş arkadaş hala öğrenci gibi ders çalışıyor.
-
@miss-smith yok ya ondan değildir
-
@kozexpo 2016 sınavında tek yıl geçerli olacak diye herkes girdi gördük sıralamalar uçtu..
2017 kpss yıldızlı şampiyonlar ligi gibi geçecek
Yeni hazırlanan yolun başında olan arkadaşlar dua edin ilan yağmuru gelsin aradan çekilelim