2016 Aralık GUY Sınavı
-
guy mhuy dguy muy keşke bunlar gelse
-
vergi uzmanından kastı inş guy dur
-
@keynesin-amcası aynen guyu kastediyo bilmiyor vergi uzmanı demiş ( bilmesi çok önemli değil de)
-
Bence kendisininde bişeyden haberi yok
-
valla gelsinde ister vergi uzmanı desin ister guy desin
-
bu açıklama yeterli değil bu sene diyor sonra ekimde kasımda açacak sınavları sonra bissürü küfür yiyecek arkasından
-
@pozitifdışsallık virüs algıladı bilgisayar. bu ne kardeşim?
-
aynen ya bu sene diyo bu soran yok mu acaba orda kpss den önce mi sonra mı diye
-
@kozexpo bakanın sivastaki konuşması
-
gümüşhaneli bir arkadaş ta kpss öncesimi sonrasımı onu sorsun
-
@keynesin-amcası bende aynısını yaşadım 150 küsürdü -15 oldu birileri harbi baya işsiz
-
@pozitifdışsallık vergi uzmanlığı diyor geri kafalı bürokrasi askeri bakan bey
-
Referandum öncesi ilan gelir. Kpss puanları açıklanmadan da sınav yapılır. Min 2500 max 3000 guy hayırlı olsun.
-
@Secondchance inşallah
-
Gerçekten kpss öncesi mi belli değil bakalım ne olacak. Puanı düşük olanların bazıları etkinliklerden rahatsız olup engel olmaya çalışıyorlar. Kendilerini düşünüyorlar. Umarım KPSS öncesi olurda rahat nefes alırız. Olmaması için uğraşanlarda kendi yaptıklarını aynısını yaşarlar inş.
-
@Rorschach159 sorun vergi uzmanı demesinde degil ama alımların 2017 yılı içirisinde demesi. Zaten koskoca 2016yı boş geçtin bide 2017yi boşgeçecek halin yok. Hep kaçamak cevap
-
@pozitifdışsallık Doğru o konuda haklısın ben sadece konu hakkında ne kadar bilgisiz onu belirttim yoksa bakan bey üstü kapalı olarak 2015 de dillendirilen vergi uzmanlığı sistemini bu sene mi getirecek? Acaba o yüzden mi inatla alımı erteliyor?
-
sonunda iibf fonuna yatırdım parayı arkadaşlar facede naci ağbal ı takip edelim bakan bişey paylaşmış iibfden tek ben yorum atmışım, ziraat mühendisleri sürekli bakanın her gönderisine yorum atıyorlar
-
@Secondchance hocam senin ki duyum mu tahmin mi acep
-
https://www.facebook.com/naciagbal69/?fref=ts naci ağbal ın facesinin linki arkadaşlar , mesaj bölümü de açık ve bakan aktif kullanıyor faceyi her gönderisinin altına yazalım biz de mühendisler hiç kaçırmıyor