2016 Aralık GUY Sınavı
-
@keynesin-amcası tag o olsunda imzalasın şu vergi uzmanlığı kadrosunu
-
bakanı artık Allah a havale ettim iibflinin adını anmıyor çıkıyor öğretmen alımı hakkında konuşuyor
-
@nitrogb biz girelim de isterse adı bütçe uzmanlığı olsun
-
Bu bakan bürokrasi kökenli o yüzden risk almamaya bakıyor. Ondan bu durumdayız bence. Garantici adam tam memur kafası aynı babam gibi:))
-
Arkadaşlar yarın bakan hangi ilde acep, şimdiden oğrenebılsek ordaki arkadaşlar nöbeti devralsa Tokat 'a gelse ben şimdiden devralırım nöbeti girişleri keserim
-
@keynesin-amcası duyduğum en güzel tag bunla da tt olmazsak artık
-
@Nasip bakan programa çıkmadan 1 2 saat önce duyuruyor
-
Aylardır adamın 2 dudağı arasından çıkacak şeyi bekliyoruz çıkar artık ağzından şu baklayı be Naci Ağbal:)
-
@jevons gündem satın alcaklar tt kesin oluruz ama bizdeki bu şansla tt yapacak kişi dolandırıcı çıkar alır parayı kaçar diye korkuyorum
-
tagın adını burda duyurmayaydık iyiydi sonra herkes etkinlikten önce o taga yazıyor
-
Benim bakış açım GUY alımı KPSS A Grubu'nun en populist alımı olarak her zaman bir joker. Doğru zamanda atmak için bekletiliyor. Söylemleri dikkatle izlersek biraz şu sonuca varmak mümkün, bizi ölmeye ikna edip yaralı kurtulmakla mutlu etmek gayesi var. Alım geciktikçe marjınal faydası artarak artıyor ve geldiği zamanki rahatlama belki 6 ay evvel geldiğinde yaratacağından çok daha fazla olacak.
Bu yönden bürokrat kökenli yeni siyaset adamı olan Bakanımızın biraz vur denilince öldürdüğünü düşünüyorum. Ayarı tutturamadı, gelecek sene yeniden rutine dönecektir Guy alımı.
-
@paretowilfredo tespitin tespiti olmuş
-
@paretowilfredo hocam bilgi yűklű bu mesajınızla bizi ne denli mesut ettiniz:))
-
@keynesin-amcası 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@jevons gündem satın alcaklar tt kesin oluruz ama bizdeki bu şansla tt yapacak kişi dolandırıcı çıkar alır parayı kaçar diye korkuyorum
Buna çok güldüm ya bizde ki bu şanslar ancak bu olur keşke gündeme girince parayi verseydiniz -
neytullahla arası iyi olan bir jhon nash vardı oda hesabını silmiş soyleyelim de oyle bir tag yazsın
-
@aylin-yılmaz takip edelim o halde, biz gitmeyelim aileleri gönderelim onlar giderse daha duygusal olur belki
-
@keynesin-amcası neytullahın bu grupta nicki yokmu ?
-
@keynesin-amcası aaa john Nash nereye gitti ya etkinlik başı o değil miydi
-
@paretowilfredo vergi müf. yrd sınavı hakkında ne diyorsun? daha önce hiç bir şekilde olumlu bir duyum almamıştık taki bakanın acıklamalarına kadar 2010 ve 2011 girişli vergi müfettişlerinin tekrar yeterlilik sınavına girmesi olayını öğrenince acıkcası tamamen ümidimi yitirmiştim ? ancak tekrar gündeme geldi şimdi
-
@ddguy bizi izleyen seyirciler arasına katıldı