2016 Aralık GUY Sınavı
-
aa john nash neden sildi hesabını
-
@keynesin-amcası aramızda o zaman
-
@nitrogb bilmiyorum jhon bilirdi o da gitmiş
-
dostlar anca adam gibi girdim.. bazı özel sıkıntılar falan da bi toplayamadık kafayı.. İlan yakındır hatta diğer ilanlar için de zaman azaldı dostlar.. defterdarlık için de güzel şeyler duydum.. Mali hizmetler için umudum yoktu.. gerçekten talep toplanılmış.. Buna sevindim işte.. Benim üstümdeki şeyi boşverdim de.. sizler için sevindirci şeyler almadım değil.. Bilgi Maliye Bakanlığı genel merkezinden.. Hatta bu defterdarlık ve mali hizmetler işini vergi müfettişi ardaşımdan aldım şükür.. O kadar yaşlıyım ki adamın 3.senesi bizden kimse kalmadı bekleyen tabi
-
Arkadaş takım tutarız başkanı dursun özbek atama bekleriz bakan naci ağbal. Kesin eski kızlardan beddua aldım:))
-
@kürşaddd defterdarlığı kesin bekliyorum zaten
-
@aylin-yılmaz aramazıda ama çıkmadı daha ortaya:)
-
@Affectio-Sctts Kardeşim VDK'da alım için hazırlıklar tamam denebilir. İhtiyaç da ciddi şekilde var ama bu bahsettiğiniz Yeterlik sınavlarına ek olarak 4.promosyonun Yeterlik Sınavı ve daha yenilerin Yetki sınavları ile son promosyonun yetiştirilmesi var gündemde. Görüştüğüm kişiler 'zaman ayırmak' noktasında bir sorun olduğunu gecikenin asli kaynağının da bu olduğunu söylediler. Bahtsız bir zaman dilimine düştük ama alım olacak muhakkak. Biraz kurulun başının rahatlaması lazım.
-
Ozur dileyerek soylecehim ama yeni gelin bile bu kadar nazlanmiyor o yuzden artik pek bel baglamak idtemiyorum gelirse iyi olur super olur ama su bi gercek ki misyon vizyon uok gb sayin bakan da arti sanirim hesap uzmani kokenli oldugu icin midir nedir benim tahminkm gib ve guyculari bakisi sanirim biraz soguk gb bu tamamen benim tahminim oyuzden insallah hakkimizda hayirlisi olur ve en guzel yerler olur
-
@sadevatandas Malesef bakanın GUY mesleğine bakış açısı, Mehmet Şimşek'in kuruma ek yük getirdiği noktasında. O zaman da bir ters düşme konusuydu bu. Hiç bir zaman sevmedi Sn. Ağbal Guy mesleğini. Ama asıl sorun Bakanlık konusunda yaşadığı acemilik. Siyasi tecrübesi az, bürokrat gibi değerlendirip öyle yönetmeye çalışıyor alışkanlık gereği. Zamanla adapte olacaktır inşallah.
-
Bu beni çok sevindirdi aileme de dedim.. İnş çok bekletmezler.. Çok yoğunum üstadlar ile temasta.. Verginin çıkmamasına da hala şaşkınım diyor.. Bu çok alım inan senin gibi bekleyenleri üzdü.. Bu nedir ya onların yüzünden siz çekiyorsunuz dedi.. Birebir.. çok alım olmaz bir daha ama kademeli olur dedi onun için.. Vergi 2017 kpssden sonra bile gelse çok alım beklemek hayal.. o hülyaya kapılma.. sen dersine bak.. Ben kazandım sen nasıl kazanırım diye düşünme kolay dedi falan filan.. Şükür böyle arkadaşlarım var.. evlenecek gel evlenmeden kal bende dedi.. Dostlar inanın.. üşenmedim saydım bu kurumalara giren 24 arkadaşım var ya
-
@paretowilfredo adını bile silmiş zaten hafızasından o kadar sevmiyo belli
-
benim arkadaş bakanın bilgisizliğini bı tık öteye taşıdı , vergi uzman yardımcılığı sınavı bugün de mi yok diyo
-
Benim tüm duyum ve duyduklarımdan daha çok güvendiğim bir zaman aralığı var ki buradaki birçok kişi de bunu kestiriyordur:Referandum öncesi ilan + referandum sonrası sınav...Türkiye kendini yalanlanmış olur aksi halde:)Bu hesabı yapınca da ayın sonuna kadar sabırla beklemeliyiz..
-
@paretowilfredo hocam 5 kat 10 kat hakkinda bilginiz var mi
-
@paretowilfredo inş dediğin gibidir dostum.. Ben 2017 kpss ile duydum olursa ilk sevinen ben olacağım.. inş dediğin gibidir.. senin kaynaklar daha sağlamdır..
-
@Del-Piero populizm ve siyaset bir araya gelir ve politikayı evire çevire döver
-
@adam-simith Bir sistem değişikliği ön görülmüştü kardeşim ben de aktarmıştım sizlere ama kısa vadede alım haberini koparmak odaklı görüşüyorum. Sisteme dair soru soramıyorum haliyle. Yakaladığıma ilanı soruyorum sadece -_-
-
@paretowilfredo tesekkurler hocam
-
@paretowilfredo Aynen..Buchanan>Niskanen:)