2016 Aralık GUY Sınavı
-
bakalım bu hafta heycenla ama dersle bekleyin dostlar ben çıkar...
-
@Kutyler 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@ddguy ilan gelirse,ıspartada olursa başvuracağım elbette
Yapma be hocam daha güzel iller var ya boş verin ısparta yi ya da yazın ya biri siz biri ben olurum açılan kadrodan nolacak
-
@Dick-Advacoat Gerçekleri derken yani kalıcılar mı demek istedin?
-
Ben sahibindene girip baktım 1000 falan ortalama 2+1 kiraları falan:) @kozexpo
-
@nitrogb şu anki durum çok iyi moraller süper hep böyle sürsün hep umutlu inşallah
-
@canaycan hocam üzgünüm benim puanım 84 civarı ama izmir inşallah 500den fazla alım olur gönül rahatlığıyla yazılır
-
@ddguy açılırsa detayları konuşuruz hocam Ne diyeyim benim tercihlerimden olur yani
-
Iyi geceler sayın dert ortaklarim
-
@10sanli muğla baştan sona yürüme 15 dakikalık memleket. sahibindene gerek yok. emlakçıya para verilmez burda kendin bulursun:) sobalılar 500 mesela
-
@totti hayaller izmir gerçekler manisa şaka bi yana izmirde yüklü bir alım olmazsa deli yazar ancak bu puanla. Bi düşündüm ben de çok akıllı sayılmam
-
@İnmyheart ah o izmir bizi bitirdi halkbankta
-
kahve yapmaya gittim geldim o kadar sayfa gitmiş onemli birşey oldumu okumadım sayfaları
-
@busus hayırlısı olsun bakalım önümüz açılsın inşallah
-
Ben zamanında Bingöl yazmış insanım ki ilk senemdi ve puanım yoktu deli cesareti demişlerdi şimdi rüyamda Bingöl görsem gözüm kapalı yazarım
-
@canaycan zaten kpss a dan hazırlanmakta pek akıllı işi değil zaten ben halkbankta düştüm o hataya guyda temkinli olacam demiştim bakalım nasip
-
@totti izmir kurumda da yuksrk kapatir vazgectim simdi mugla manisa balikesir izmir cevresi benmdr o zaman
-
Yok hocam ya sobalı falan düşünmüyorum zaten orda da cok yakılmaz heralde:) Ama öncelik Ankara-Bursa. İsim neydi hocam senin @kozexpo
-
@totti bana halkbank demeyin izmirde yaptığı haksızlıktan sonra hesaplarımı kapattım eşe dosta da kapattırdım şimdi onlar düşünsün
-
@İnmyheart aydın geçen sene bursa antalya gibi şehirlere göre yüksek kapatmıştı izmir açılmazsa çevreside el yakar benden söylemesi
-
@keynesin-amcası yok hocam olmadı ya il hayali kuruyoz