2016 Aralık GUY Sınavı
-
sevenleri ayırmayalım ıspartadan vazgeçtim:))
-
Gençler iyi geceler inşaAllah hevesimiz kursagimizda kalmaz
-
@miss-smith @Kutyler o kontenjanları gerçek algılayanların olma ihtimali de var adam ulan ilan gelmiş kontenjanlar bile belli diye il düşünmeye bile başlayabilir
-
@Grimmjow baktık ilan gelmiyor kendimiz ilanı getirdik sabah 10.00 da sınav var evcilik oynuyoz
-
@10sanli Sabah küfür yiyeceğiz bi ton insandan
-
@ddguy sizi kırmayacagım ısparta talebi çok oldu bu konuyla hemen ilgileniyorum
-
@kozexpo 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
sevenleri ayırmayalım ıspartadan vazgeçtim:))
Teşekkür ederim hocam Allah razı olsun ısparta nin önemi büyük benim için hatta gelecegimiz ısparta ve sınava bağlı desem yeridir
-
@ddguy bu sözden sonra kimse ısparta yazamaz bence. günaha girerim diye korkar ahaha:)
-
@miss-smith 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@ddguy sizi kırmayacagım ısparta talebi çok oldu bu konuyla hemen ilgileniyorum
Ha söyle hocam yaaa Teşekkürler ederiz lütfen kırmayin bizi
-
@kozexpo 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@ddguy bu sözden sonra kimse ısparta yazamaz bence. günaha girerim diye korkar ahaha:)
yazın hocam.ya nasipte neresi varsa o dur
-
@miss-smith tişikkür ederiz
-
@Kutyler 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@miss-smith tişikkür ederiz
Hocam kaptık kadroyu gördün mü ilan gelirse senle iyi ekip oluruz biz benden sana söylemesi
-
hem nasıl küfür yicez var ya adam heyecanlanacak foruma girdiğinde biriken sayfayı görünce daha ötesi yok @Kutyler
-
en azından listeyi kaldırın beyler. ana bacı karıştırmazlar bari:)
-
Yarın foruma girecek arkadaslara duyuru :sayfalardir konuşulanlar dalga geçmek stres atmak amacıyla yapılmıştır hakkınızı helal.edin tüm gece kuşları adına sizden Özür dileriz bence bu oldu gençler
-
@Kutyler herşey bu kadar güzel olsa.. Bi kaç dakikadır gülümsedim hayali bile güzel.
-
Lütfen biriken sayfa sayısına itibar etmeyiniz ciddi bir haber yoktur canı sıkılan iibf'liler kaynatıyor hepsi bundan ibaret
-
Listeyi siliyorum arkadaslar küfür yemek istemiyorum gğldğk eğlendık
-
@miss-smith Estağfirullah yaa bence dursun Uğur getirir belki.Ama Isparta'yı dahil etmek koşuluyla
-
Ne var bu Isparta da ya @Kutyler