2016 Aralık GUY Sınavı
-
Kardeşim öğretmen sevici olmayın bizim derdimiz kamuoyu oluşturmak etkinlik bi işe yaramaz diyorsunuzda eğer biz etkinlik yapmasaydık
- Kadri koç kalkıp bizi twitter da görüp yardım etmezdi milletvekilleri ile konuşmazdı
- Mikail aslan dediği gibi ilk defa iibf liler ciddi bir istekle karsımıza geldiler daha önce bilmiyorduk sorunları diye söylemezdi bu vekil plan bütçe komisyonu üyesi önemli olan bu kişiye ulaşmaktı zaten
3.chp ve mhp milletvekili hangisiydi tam bilmiyorum kalkıp mecliste bizzat iibfliler için soru onergesi vermezdi
4.gazeteler bizden bahsetmezdi - Ufakta olsa bir kamuoyu oluşmazdı
Bu maddeleri uzatabilirim daha. biz algı oluşturmak istiyoruz bütün seçim propagandalarda atanamayan öğretmen diye geçiyor dizilerde atanamayan öğretmen diye söylüyorlar işte adamlar algı oluşturup bütün siyasilere söz geçirebiliyor bu algı etkinliklerle medya ile olur neden atanamayan iibf olmuyor işte hep sizin gibi düşünenler yüzünden mülakatta bixi almaz diye korkup hiç bi etkinliğe katılmayanlar yüzüden lütfen bişey yapmıyorsanızda yeni mezun iibf lilerin kafalarını karıştırmayın destek vermiyorsanız sesiz olup köstek olmayın dünyanın hiç bir yerinde ağlamayana meme vermezler
-
Arkadaşlar bu yapılandırma ne zaman bitiyordu o bittikten sonra belki ilan gelir 25 kasım da da bütçe görüşülecekmiş belki ondan sonra da gelebilir
-
@paretowilfredo umutta olsa az bi ihtimal de olsa birşey de artk gerçekte ne inaç kaldı ne ümit ....
-
Aynen öyle umut nedir unuttum
-
Bunlar iyi günleri ülkenin. Ekonomi adına konuşuyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda.
-
Naci Ağbal gibi birisi ola ola bizim dönemimizde maliye bakanı oldu.Her konuda şansız ve basiretsiziz.
-
Çocuklarınızı yakın akrabalarınızı hatta komşularınızı iibf okumama konusunda şiddetle uyarın...
-
@savcıturgut yeğene şiddetle tavsiye ediyorum ama; Boğaziçi işletme şartıyla
-
5 ekimde yaptığı açıklama bu.2016 da bu ilan geldi geldi yoksa işimiz zor.etkinliklere katılın gerekirse ağlayın zırlayın.
Maliye Bakanı Ağbal: 2017 yılında kamuya alacağımız personel sayısında 2016'ya göre bir azaltıma gideceğiz... 2017 ve sonraki yıllar personel harcamalarında rasyonalizasyona gideceğimiz, tasarrufa gideceğimiz yıllar olacak, cari harcamaları da aşağı çekeceğiz.
-
Zaten 1500-2000 kişi alıyor guy bundan da tasarruf yapılırsa bugüne kadar verdiğimiz emekler boşa gidecek.2016 da almaları gereken sayıyı 2017 de mi alacaklar yoksa 2017'yi de böylelikle tek alimla kapatmış olurlar yoksa her yer ilana çıkabiliyor Maliye'de tık yok...
-
@ecsahan bence asker-polis-saglık-ögretmenlik alımlarından bahsetti hocam. birde yanlışım varsa affola; a grubu kariyer mesleklerinde bütçeye pek te baglı değiller bunu iyi anlamda yormak için yazmadım yalnız . baglı olsalardı bu sene ihdas edilmiş alımları yaparlardı.
-
@Selim-Ertürk 2017 ye 3.50 düzeylerinde bir giriş bekliyorum.
-
@Selim-Ertürk siyaset ekonomiyi etkiliyor fakat aynı zamanda sermaye de siyaset güdüyor. Bilemiyorum hocam. Söyleyebileceğim her şey beni korkutuyor. Fakat özellikle ekonomik yardim alan avrupa ülkelerinde ve mısırda bir siyasi kriz daha bekliyorum eğer o olursa dolar 5 lira olur heralde.
-
@Phoenix Ağzından yel alsın, tövbe de, doların beş lira olacağını düşünürken hiç mi vicdanın sızlamaz da bunu dile getirip evrene mesaj yollarsın .
-
Yellen'in açıklamalarından sonra TCMB daha da beklerse art niyet arayacağım diyenler fav.
-
2010'dan beri ilk defa bu vakte kadar guy ilanının gelmediği yıl oldu. Geçen sene ilanlar kötü diyorduk bu sene kötü diyecek ilan bile yok
-
@ncbb inşallah hocam sadece biz değil seneye de sınava girecek bir sürü genç arkadaşımız olacak.
-
Bu anlayışın da bir sonu gelmeli. Önce sınav tarihi öne çekildi, sonra 2016 kpss a 1 yıl geçerliliği geldi, şimdi de ilan yok alımları minimize etmeye çalışıyoruz. İyi güzelde kardeşim adama demezler mi, o zaman bu açıklamayı başından yap, insanlar 2015 kpss'den beri ders çalışıyorlar, yaklaşık 1,5 senedir işsiz bunca kişi. Belki adam o süreç içerisinde başka bir kapı aralamaya çalışacaktı, bunca insanın işsiz olması ekonomik açıdan da ne büyük zarar. Ki işin bir de sosyal problemlere yol açan yönü ver. Onlara hiç girmiyorum.
-
@Phoenix Avrupa ve Mısır'da ekonomik krize gerek yok,Türkiye kendi kendini krize sokabilme potansiyeline sahip. Dolar için 2017 yıl sonu için 5 TL gerçekçi bir hedef. Başkanlık tartışmaları,AB ile gerilen ilişkiler gibi politik sorunların yanı sıra sermaye cephesinde de şu anda büyük rahatsızlık var.Dün TİM Başkanı işçiye enflasyonun altında zam yapalım dedi ki bu ortamda ancak bu kadar konuşabilir sermaye sınıfi.
@kalpkalpkalp T.C.M.B bağımsız karar alma yetisine sahip değil,yoksa dediğin gibi çoktan faiz arttırmalıydı.
@Phoenix sen Türkiye Ekonomisi'nin Güncel Sorunları diye bir başlık aç,GUY forumunu kirletmeyelim
-
Arkadaşlar bişeyler yapalım gib başkanına ulaşmaya çalışalm bu böyle gitmez yazıktır 2-3 senedir ders çalışıyoruz