2016 Aralık GUY Sınavı
-
@keynesin-amcası bizim bakan müthiş geri duran biri.. çok çok ihtiyatlı.. şimdiye kadar öyle açık var ki en az 1000 guy ve 50 defterdarlık çoktan çoktan gelmeli idi.. bu kadar net.. bu son alım baskısına Allah'tan kayıtsız kalmıyor da yine de bence daha net olmalı.. çok kapalı kalmak da biz bekleyen insları üzüyor.. Bu devlet hepimizin iş hayatı olmadan bile vergi veriyoruz.. aldığımız her şeyde.. çok az kaldı dostlar inş.. Bu ay beklenti içindeyim zaten haftaya da inş ben umutlu ve heycanlıyım.. artık derse bakmak lazım.. kopmak bizi ve ailemizi üzmekten başka faydası yok
-
@kürşaddd umarım haklisindir kardes bekliyoruz benim de pek fazla inancım kalmadı.Eğer duyumuna guvenmiyorsan bizi de cidden çok bekletme ÜMiT İSKENCEYI UZATIR demiş sevgili Nietzsche..Sonunda yüzü gulen taraf biz oluruz insallah
-
En sonunda sinirleneceğim ağzıma geleni söyleyeceğim önüme kim gelirse
-
@john-nash 2014 ün eylül ayından bu yana uğraşıyorum.ilk yıl 3 kurum sınavı,bir mülakat,virgüllerle kaçan 5 sınav ve bolca hüsran elimde kalan:) bu yıl da sgk 0,3 ile kaçtı.Süreç çok şey öğretiyor eksilerinden çok artısı var.Yeniden yeniden ayağa kalkmayı öğretiyor.Sabretmeyi öğretiyor.En kötü günde bile kendine inanman,asla pes etmemen gerektiğini öğretiyor.En güzel yanlarından biri hayatında kimlerin gerçek olduğunu,en zor zamanda yanında olabileceğini öğretiyor.Bu süreçte kardeşlerim ve erkek arkadaşım en büyük yardımcım galiba.Onların kıymetini,koşulsuz sevgilerini,kaç sınav kaçarsa kaçsın bana inanmaktan vazgeçmediklerini en iyi bu süreçte anladım.İlk başlarda çol ağır geldi onca olmayan şey lakin şimdi eski ağırlığını kaybetti.Bu süreçin kaybettirdiklerinden çok kazandırdığı var bana.
-
Surec çok şey öğretti hepimize özellikle 3 4 yılını. Verenlrre .Sessizce ağladığım geceler biliyorum bunların sorumlusu hiçbirimiz değiliz.hedeflerinizi yüksek tutun sadece guyla değil bgn adalet bakanı hakim alınacak demiş idari için Murat hoca 200 olabilir dedi eminim kaymakamlikta gelecek ve a grubu sınavlarda açılacak çalışmaya devam sadece GUY diye beklemek boş anlamsız takip ediyoruz ama aşırı bir beklenti içerisine girmek olası KPSS riske etmektir .Herkese başarılar
-
Adamların bakanı yeni mezun olacakları bile düşünüp açıklama yapıyor ona göre hazırlanın diyor. Bizimki ise malüm
-
Nasıl bir şanstır bizdeki böyle bi bakana denk geldik.Birçok bakan çıkıp açıklama yapıyor alımlarla ilgili bizimki sanki istihbaratçı ağzını bicak acmiyo.
-
İİBF hiçbir zaman adam yerine konmadı sırf bu yüzden hukuk okuyorum .Keşke maliye bakanı İİBF yerine tıp mezunu olsaymis sözüm ona bakan İstanbul siyasal mezunu .
-
Türkiye Cumhuriyeti'nin gelmiş geçmiş en pasif maliye bakanı bizim döneme geldi.İnanılır gibi değil.
-
@niloya Haklısın anlattıkların arasından cımbızla önüne koyacağım iki şey var birincisi kimler yanında kalıyor bu süreçte ama sürecin biraz daha uzaması belli eder inşallah uzamanz. İkincisi ayağa kalkmak bu konu çok önemli Rabbim o gücü sana ihsan eyliyorsa bil ki sevdiği bir kulusun şükret
-
@john-nash bir arkadaşım dışında kimseler kalmadı:) inşallah kimse için daha fazla uzamaz.Şu aralar en çok tekrarladığım söz sabret,şükret,seyret..ayrıca sahte hesap açmayı öğrendim @keynesin-amcası sayesinde 5 hesabım oldu,twiterla barıştım etkinlikler sayesinde:) hayatta çok daha fazlasıyla sınanan insanlar var,Allah daha zoruyla sınamasın,sınadıklarına bolca sabır nasip etsin.
-
@niloya amin diyelim Tweeter demişken etkinlik mi düzenlesem katılımın ne kadar olacağını kestiremiyorum ama
-
@john-nash düzenleyelim valla biraz derdimizi döker,rahatlarız:)
-
@niloya eğer talep olursa arkadaşlardan yaparız
-
@john-nash tamamdır
-
@niloya amin ins bu süreç fazla uzamaz herkes için mutlu son olur özellikle 3. 4. yılı olanlar için. Sadece etkinliklerde gir twittera bağımlılık yapıyor. Bırakması çok zor olur sonra
-
@keynesin-amcası #iibfye3000guyilani işi olmayanlar yazalım arkadaşlar
-
#naciagbalsessizliginiboz bence bu olsun en dert edilen konu neticede
-
@keynesin-amcası inşallah uzamaz,otur otur yorulduk:) tamamdır bağımlılık yapcak gibi olursa kapatırım:) atanalım herkese çay ısmarlayacağım
-
Bugünkü rüyamda bişey görmedim. Boş geçti yani:)) dün il göç gelmişti 400 kişi. :))