2016 Aralık GUY Sınavı
-
@ynl006 Utanmak yok da kardeşim, bir yerden sonra kifayetsiz kalıyor soru, aynı yanıtları alınca. Son değerlendirmelerimiz geçerli bakalım öngörülen tarihlerde yine sarkmalar olursa bir daha sorma şansımız olur. İşin zor kısmı dostlar, konuşmaya çalıştığımız kişiler yoğun ve meşgul kişiler. Hatra, bir zaman bir başka büyüğümüzün selamına, kimi zaman hoş sohbetimize istinaden yanıtlar alıyoruz. Bunu şimdiden tüketip sonraki senelerdeki bilgi akışını riske etmek istemediğimiz için de sürekli sık boğaz edemiyoruz. Bakalım biraz zaman geçsin icap ederse yeniden soracağız muhakkak biz de.
-
kürşad ilk gecen hafta saglam duyum aldığını söylediginde 5gunluk guzel bir ders çalşma moduna girmistim ama malesef ilan gelmedikçe motive fln olamcam.böyle devam ederse bin kere başlayıp bin kere bırakcam sanrm.(
-
Arkadaşlar bugün vergi dairesinde çalışan bi tanıdığım başkan yardımcılarından biriyle telefonda görüştü geçtiğimiz sene için 1000 kişilik kadro aldıklarını fakat iptal edildiğini söylemiş Siz bulunduğunuz ilin vergi dairesi için talepte bulunun demiş ısrar edin anlamında söyledi sanırım.Tanıdığm kişi mağduriyetimizi dile getirince bu bnm tek başıma verebileceğim bi karar değil demiş..Anladığım kdrıyla en azından şubat için bir hazırlıkları yok
-
@paretowilfredo hocam sizce ilanın kpss den sonraya kalma ihtimali düşük mu yüksek mi
-
Cb mart ayi icin cok bastiriyo referandum oncesi issizligi azaltmak icin. Maliye de bi ayaklanma olur hissi veriyo bu haberler bana.
-
@vmy öyle zaten. İnsanları yaftalamak kolay. Bilmeden atıp tutmakta. Bu arkadaşların neden sınava girdiklerini söyledim. İnanıp inanmamak sizin elinizde. Sizce Fetöcü olsalardı şimdiye kadar ihraç edilmezler miydi ? Mantıklı geliyor mu size de bu ? sınavın tekrar yapılması belli. Mahkeme sınavı usul yönünde iptal etti. O yüzden yeniden sınav yapılıyor. Bu kişilerin tekrar dava açması ise mahkemenın davayı esastan görüşmesi için. Sonuçta bu kişiler yeterliliklerini vermiş insanlar kurumun usule uygun hareket etmemesı sonucu tekrar sınava tabi tutulmaları abesle iştigaldir.
-
@kürşaddd inşallah dostum inşallah
-
@LeonWalras 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@vmy öyle zaten. İnsanları yaftalamak kolay. Bilmeden atıp tutmakta. Bu arkadaşların neden sınava girdiklerini söyledim. İnanıp inanmamak sizin elinizde. Sizce Fetöcü olsalardı şimdiye kadar ihraç edilmezler miydi ? Mantıklı geliyor mu size de bu ? sınavın tekrar yapılması belli. Mahkeme sınavı usul yönünde iptal etti. O yüzden yeniden sınav yapılıyor. Bu kişilerin tekrar dava açması ise mahkemenın davayı esastan görüşmesi için. Sonuçta bu kişiler yeterliliklerini vermiş insanlar kurumun usule uygun hareket etmemesı sonucu tekrar sınava tabi tutulmaları abesle iştigaldir.
Hocam o konu aynen senin dediğin gibi yetki sınavını kazanamayanlar dava açmış sınav iptal edildiği için tekrar yetki sınavı yapiliyo
-
@gizemaydın 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Merhaba arkadaslar. Ben kasımda gelir idaresinde yetkili biriyle konusma fırsatı bulmustum ve nisana sınavı yetiştirmeyi umuyoruz demişti bikaç hafta önce tekrar konusma fırsatı yakaladım ve tekrar kesin konusmamakla beraber nisanda sınav olabileceğini söyledi kesin konusmaktan kacındı. Sanırım dısarıya bilgi sızdırmamaya dikkat ediyorlar
Tekrar gorusme konusma imkaniniz oldumu acaba alim hususunda nisanda alim olavsk denihormu acaba
-
TGRT gün biterken de twit attım alt yazıda geçiyor ama İBF yerine İBB oldu ama Gelir uzman Yardımcısı vs yazdım
-
@Şakir Buda bir adım:) Hiç yoktan iyidir bence
-
İBF diye düzelttim bir daha attım. Onu da tekrar yayımladılar. boş boş yatmak yerine daha çok yuklenirseniz işe yarar. Öğretmenler durmuyor. Foto bile çektim yarın bilgisayara geçince yüklerim
-
Rabia diye biri de atmış onu da yayımladılar #GünBiterken diye twit atın hemen
-
#GünBiterken Güçlü bir Türkiye için İBF mezunları atama bekliyor.
Lütfen, Mayıs'tan beri ilan beklediğimizi sayın Bakan'a iletin. -
3 tane mesajım yayımlandı ama topluca atmamız lazım ki göze çarpsın.
-
Arkadaşlar bu sene KPSS A Grubu puanımız hesaplanması için YDS zorunluluğu varmı.Yani yine 90 TL bayılmam gerekiyormu guy puanımın hesaplanması için??
-
@anyone yds ye girmesende puanın hesaplanır.
-
Ptt ilani gelmiş haftaya da guy gelse keşke
-
PTT ye lisansbasvuramiyormu 93 puan i yazıyorduda
-
@azimligenc P3 alımı da var hocam.