2016 Aralık GUY Sınavı
-
Tvnet Canlı Yayın http://tvnet.com.tr/canli-yayin lütfen sayın bakana sorarmısınız referandum öncesi gelir uzman yardımcısı alımı olacak mı ??
seklınde yazdım -
@AhmetRifatAlbuz TWEET ATIN
-
@ddguy allah senden razı olsun kardeşim.. Eyvallah sağolsun herkes
-
naci agbali dinlerken bi de ne görim altyazılda MEBden mujde. 20.000 öğretmen atamasi. hey gidi be.
-
Ahmet rıfat albuza twitler atalım arkadaşlar bi cevap almaya çalışalım
-
Öğretmen alımı da olacak..Acaba bizimkinin açıklanması da yakın mıdır ?
-
yaw arkads neden kımse twıt atmıyo. bakın ogretmenler 20000 kadro aldı. sırf bu referandum muhabbetıne. az aglayın ya cırpının ya
-
Biz alım var mı yok mu ne zaman var 1 yılı aşkın süredir bekliyoruz hiçbir açıklama yok yine bekliyoruz yazık günah verdiğimiz emeklere vallahi.
-
Canlı yayını bile aradım litfen sorun diye bize ilan falan gelmez
-
20.000 öğretmen alımı ilanı haftaya veriliyormuş İsmet Yılmaz az önce açıkladı.. Maliye bakanı ve çalışma bakanı ortak çalışmasıyla diyor.. Bizim ilan yok yemin ediyorum sinirden gözlerim kararıyor
-
@BurakBekir9 TAKİP EDİN BİRBİRİNİZİ ETİKETLEYİN
-
@maliyeci123 CANLI YAYIN NUMARASINI YAZSANA KARDEŞİM
-
Al birde öğretmen eklendi biz de istiyoruz artık ya
-
canlı yayın bitti bakanımız öğretmenleri tebrik te etti dağılabiliriz
-
bakan ögretmenlere hayırlı olsun dıyor. iibf ye kör sağır adam nasıl zoruma gıttı ya
-
Bugün adalet bakanı ile milli egitim bakanı ögrencilerini sevindirdi :((((((( bizde bi cevap almaya çalışalım arkadaşlar lütfen twit atın
-
02126746767 3 kere aradım rejinin görevi biz bisey yapamayız dedi
-
program bitti arkadaslar. Naci bey öğretmen adaylarini tebrik etti ve uzaklasti. hani sanki babam benim sevmedigim komşu çocuğunu sevip övdü yanimda.nasil zoruma gitti ya :((
-
Kamudaki tasarrufu gördünüz mu 20.000 öğretmen atiyorlar e tabi öğretmenler bütçeye gelir katıyor iibfliler üvey evlat..
-
Arkadaş sanki yani şu İlan devlet sırrı..İnsanın ağzından bir kelam çıkar ya..Personel almayacaksan niye sinava soktunuz bu kadar insanı..Tamam almadın puanın geçerlilik süresini uzat..Ben gidip 200 lira bir daha sınav parası niye vereyim..Girdim aldım puanımı.