2016 Aralık GUY Sınavı
-
kamuda bir tek bizden tasarruf ediyorlar yeminle
-
adam öğretmenleri tebrik ederken kalbim sızladı la bizde insanız gel şimdi ders çalış nasıl çalışılacaksa
-
Bufsf ffsfsfsd
-
HİÇ BİR ŞEY YAPAMIYORUZ ZORUMA GİDİYOR UTANMASAM HÖNKÜRE HÖNKÜRE AĞLAYACAM
-
Bize de yazıklar olsun twit etkinliği bile yapamıyoruz TT bile olamıyoruz öğretmenler çatır çatır alıyorlar kadroyu vay arkadaş öğretmen arkadaşlarım adina sevinmekten kendi adım üzülmeyin unuttum..Sabir ver Rabbim..
-
@Serkan01 ÇOK UĞRAŞTIM AMA ETKİNLİK İÇİN SÖZLEŞİPTE BİRLİK OLAMADIK HERKES UYUYOR
-
@Serkan01 programı aradık ordan sorsunlar diye onlarda sormadı reji meji li bişey diyorlar
-
simdi kulistedir. kulisten mi sordursak yaaa
-
ben yukleniom valla billaa yalvaracam cikmadan sorun nolur dicem
-
@vmy Adam kendi bakanlığında ofisinde bile açıklama yapmıyor kulisten hiç sanmam
-
@vmy ben de ariyorum
-
her bakanlık alım müjdesi veriyor bizde yine tık yok puanların süresi doluyor 3 ay sonra zaten.Etkinlik mi yapsak yarın için yine ders mers çalışılmıyor zaten artık.
-
VALLA İSTERSENİZ ANKARAYA GİDELİM BAKANLIĞIN ÖNÜNDE YÜRÜYÜŞ YAPALIM RESMEN KENDİMİ YOK GİBİ HİSSEDİYORUM KİMSE BİZİ MEESİMİYOR
-
YA DA Bİ TWEETER ETKİNLİĞİ YAPALIM GÜZEL KISA Bİ TAG İLE @keynesin-amcası
-
akşama yapalım saat 19.30 da tagı yazarım ben diğer arkadaşlarada haber ver sizin gruptakilere @john-nash
-
@john-nash bakanı karıştırmayın diyenler ötede dursun bakana sitemimizi bildiren etkinlik olsun
-
Arkadaşlar lütfen sakin.. Kayıtsız kalma durumu yok bakanın zaten.. Baskıya.. Alım olacak..
-
Sadece yazık diyorum. Almayacaksan söyle bilelim ona göre davranalım.
-
aradim baglayamazlarmis. mis mis ......
en etkilisi cekelim takimlarimizi Maliye Bakanlığina gidelim. naci agballa gorusene kadar burada bekleyecegiz diyelim. saygisizlasmadan propagandaya maruz vermeden. gidelimmm...... -
Arkadaşlar saat 19 da FOX ana haberin tagına yüklenelim. Önemli tv de talebızın dile getirilmesi. Bizim amacımız hakkımızı aramak düzgün dille yine bakanı da ekleriz twıtlerımıze her öneriye açığım ben bu arada