2016 Aralık GUY Sınavı
-
@keynesin-amcası TAMAM KARDEŞİM TAG KISA OLSUN BENİMLE ÖNCEDEN PAYLAŞ GRUPLARA DUYURACAM
-
SAAT 19,30 DA BURDA TAG YAYINLANACAK AMA HERKES KATILSIN TWEET ATIN BİRBİRLERİNİZİ EKLEYİN @BurakBekir9 yazın kullanıcı isimlerinizi
-
oguzebi bendeki takipçileri takip edebilirsiniz arkadaşlar iibf hepsi nerdeyse.
-
arkadslar twıt atarken aynı zamnda haber kanallarını da etıketleyelım bnce
-
Arkadaşlar ben aradım reji lden Dilek hanım diye birisiyle konuştum benden önce iki kişi daha aramış biri kız biri erkek ve benimle aynı soruları sormuşlar... programa çağrılan konuk olduğu için ve siyasi statüsünden dolayı bir soruysoruyu 2 defa sorma girişiminde bulunamıyorlarmis. Bu noktada elimizden bir şey gelmiyor ve daha önce bunun cevabı verilmiş dedi. (Nerede verilmisse)Artık sonraki programları kovalayalim twit etkinlik ne varsa yapalım öğretmenleri tebrik etmek nedir sanki haberi yokmuş gibi ilk kez orada duymuş gibi..
-
biraz tweet attıktan sonra etiketleme yapıyorum ben mahfi hocayı,banu eli felan arada rt yapıyorlar sağolsunlar
-
@john-nash @keynesin-amcası kardeşlerim 19 da başlasak ana haber saatinde kanallara yazsak olur mu?
-
@elfwarrior akşam etkinlik yapalım deyince neden kımse destek vermıyor tweeter açmak 1 dakıka ses verin
-
@john-nash bakanı eleştirmezsek ben yokum
-
@john-nash aynen kardeşim şu referandum döneminde de ilan gelmezse biz daha çok bekleriz hazır diğer bakanlıklarda müjde veriyorken bizde istediğimiz müjdeyi alabiliriz ama birlik olmak şart.
-
@Nasip 19,00 da başlayacağız
-
Etkinliğe destek veririm . Yapalım
-
@sradaninsan kardeşim tagı yazarız buraya isteyen güzel bir dille eleştirir yalnız arkadaslarınıza haber edin saat 19,00 da
-
@john-nash bana uyar akşam biraz yuklenelim ancak böyle Ağbal in canlı yayına konuk olduğu programları yakalamak doğrudan iletişim için daha güçlü olur gibime geliyor
-
@elfwarrior şart kardeşim tagı hazırladık şimdi birlik olma vakti tweet atalım akşam
-
@Serkan01 tamamdır kardeşim akşam etkinliğimiz yapalım agbalı da takıp edelimö nerelere çıkıyorsa artık
-
etkinlik saat 19.00 lütfen face twitter instagram ne varsa paylaşın anne babanızın telinden hesab açın #iibftekip tagıyla takipleşin haber kanallarını ilk 10 dk etiketlemeyin sonra onlarada tagı yazın
-
Bence refarandum ve naci ağbal içeren bir tag olmalı. Görenler hee lan bunlarda vardı bak onları unuttuk desin ve anlasınlar.
-
Başında # olmadan tag belirlemeliyiz.Yoksa listeye giremeyeceğimizi düşünüyorum.
-
Bazı sosyal medyadaki sayfalardan da yardım istesek(siyasi olmayan sayfalar) mizahi,kültürel,bilim,felsefi sayfalardan 1 kere paylaşsalar takipçilerini teşvik ettirirler hiç olmazsa...