2016 Aralık GUY Sınavı
-
@83istanbul kardeşim yüz kızartıcı suçlarda sıkıntı yapıyorlar mış sen gib insan kaynaklarını ara daha sağlıklı bilgi alırsın
-
@ddguy ben sordum önce
-
@jevons peki kritik yaparız o günler gelirse
-
@keynesin-amcası Anayasa (md. 76 “….zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı suçlarla…” şeklinde ibareler yer alır. Hakaret bunlar arasında değil ama yinede bilene sormak gerek.
-
@keynesin-amcası 2015 maliye hocam benim sen
-
@ddguy 2014 maliye
-
Aaaa alttan ders var mıydı hocam biraz daha irdelersek akraba bile çıkabilirz
-
Burası zuhal topalla evlen benimleye doğru gidiyor:)
-
@ddguy olmamı alttaki sınıflara çok geldim
-
@kozexpo hocam en azından daha kaliteli bi platform
-
az önce ilan geldi ilan geldi!!!! die bi arkadaşım msaj attı bana.(şaka yapmışmış) kalbim hic bu kadar hızlı atmamıştı.
-
@kubraguy hocam senin yerinde olsam o arkadaşın beynini patlatmistim
-
Ben izmir istiyorum da 81 le izmir yazmaya korkarim o yuzdn mugla istiyorum @kozexpo
-
@ddguy şiddete karşyız lütfen. gerçi o anda karşımda olsaydı nlurdu bilmiyorum
-
@ezgipire İzmirle yakın kapatıyor muğlada. Neyse sen inat ettin yaz muğlayı ben yazmıyorum 82.6 ile:)
-
77.06 ile bahtımın ne olacağını merak ediyorum. Ağustostan bu yana çalışmayı bırakmadım. Ama umarım bu puan ile sınava girme şansım doğar .İllaki 75leri gören il olur diye düşünüyorum .
-
@kozexpo o kadar mi korkuyosn 82 ye gelr bnce
-
@paaschegibiruh bunu kimse bilemez. il seçimi olmazsa yüksek kapatabilir. ama il seçimi olursa geçen seneki gibi 73 ler felan çıkabilir.
-
@ezgipire korkmaktan değil istemiyorum. istanbul inadım var:)
-
@kozexpo kimsenin moralini bozmamaya çalışıyorum kendim dahil. Umarım il seçimi olur ama 2-3il şartıyla