2016 Aralık GUY Sınavı
-
O arkadaşınla olan ilişkini bence tekrar gözden geçirmelisin @kubraguy
-
En son İstanbul mülakattan elendim bir daha büyük il yazmam demiştim.Balıkesir,Manisa olursa alırım bi dal.Şaka bir yana bu il muhabbetlerini özlemişiz.
-
Valla şöyle istanbul ankara bursa gibi yerlere yüklü alım yaparlarsa diğer iller 76bandında seyreder .
-
@elfwarrior bende neres çok alım yaparsa orayı yazacam demiştim
-
@keynesin-amcası hayırlısı olsun hocam hakkımızda şu ilanı görseydik biran önce
-
@elfwarrior akşam rg yi bekleyelim .d
-
Ankarayı kurum sınavında bir soru ile kaybettim,ankara olmadan nasıl yaparım ankara olursa yapabilir miyim aklımda deli sorular:) inşallah iki seçenek olur il için.bir soru çok üzmüştü
-
istanbuldan elenmiştim bakalım istikamet nere olacak adana fln yokmu bıcı bıcı yiyek
-
Arkadaş bi sherlock yapıp geleyim dedim il istekleri bile konuşulmaya başlamış ya
-
O değilde bukadar stres ve sinir harbinde sigarayı bıraktım ya kendi kendimi sınıyorum artık
-
Ne kadar cok istanbul magduru varmis. Biri de benim mulakattan elendim . 84 ile bekliyorum gelirse yazarim konya
-
Buraya sanki ilan gelmiş
-
83 le il seçiminde rahat olur muyum acaba, patlamayalim sonra
-
@aksaçlı geçen yıl ki puanım 83 idi rahat geldi Ankara
-
egee söylenildigi gibi istanbul 1000 1500 alım yaparsa orayı yazmamak sacmalik olur.
-
zzzzzzzzzzzzzzzzz
-
@niloya Ankara şart değil neresi olursa artık
-
@2016mağduru atandıktan sonra evlenirsen olur ama evlendikten sonra atanırsan olmaz
-
@kubraguy neden saçmalık olsun girmesi daha kolay olabilir ama Ankara ile arasında 1 soru farkla kapattı kurum sınavını çok alım yapan yerler eğer bide büyük şehirse kurum sınavlarında yüksek kapatır 81 puanla artık istanbul harici nere olursa yazarım geçen sınavda korkuttu beni baya 84 doğru nedir ya
-
zzzzzzzzzzzzz