2016 Aralık GUY Sınavı
-
@kubraguy 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@canaycan benmde 23.allahtan benim arkadslrm henüz cocuklari olmadı.bide bu teyze olayını hic kaldramazdm heralde.
Hocam bu süreçte evlenmiş arkadaşlarınızı rafa kaldırın sinir bozucu oluyo
-
@keynesin-amcası çok engin yürekli bir arkadaşsın ama zamanla kriterlerin devamı gelecekmiş gibi bi his var içimde :))
-
@keynesin-amcası naci ağbalında işine gelir.
-
Hayaller memur olmak hayatlar ' kızım kalk çay demle bide bulaşık makinesini boşalt':)) bu dizide gecen kişi ve olaylar tamamen gerçektir ve yaklaşık 5 dakika őnce yaşanmıştır;)
-
@aylin-yılmaz bende sabır kelimesi artk anlamıni yitrdi.8aydir beklemenin kelime karşılgıni sabır olarak kabul etmiorum.dd
-
@bombiksmori evdekilere okudum entry ni hepimiz gülmekten ağladık aynı ben :))
-
@kubraguy bize denk geldi hep , yoksa her yıl 2 kez geliyodu guy tüm bahtsızlar aynı yıl sınava girmişiz darbenin olduğu yıl guy a hazırlancağmz tutmuş
-
@canaycan yalnız olmadığımı biliyordum biliyordumm;))
-
@kubraguy 8 ay mi millet yillarca bekliyo benim 2.yilim yas 25. Cok da sikmayin kendinizi gencler
-
@keynesin-amcası tamam hadi senin dediğin gibi olsun hatta o zamana sen atanırsan burdan guyda elenen bir hanım kızımızla seni baş göz ederiz :))
-
@kubraguy sadece 8 ay mı bekledin.. inan sűkredecek çook fazla sebebin var. Bence sabır kelimesinin senin nezdinde anlamını yitirmesine daha cok var:)
-
@aylin-yılmaz aynen yaa hiç sorma.bahtszlık benden kaynaklanio saniodum hep taa ki bu forumda takılana dek.D. referandumda dogum gnüme denk geldi inş hayrlı bi işarettir bu.
-
@bombiksmori burası güzel yurdum Türkiye burda her 4 evden 5 inde bu sözler duyuluyor
-
@canaycan 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@bombiksmori burası güzel yurdum Türkiye burda her 4 evden 5 inde bu sözler duyuluyor
Hocam 5.ev neresi oluyo sorması ayıp
-
@canaycan O zaman ben bi çay demliyim:)
-
@ddguy söz konusu bizim memleket olunca istatistikler de şaşıyor haliyle :))
-
@bombiksmori cok haklsın ne dyim.2-3yıl bekleyenler war.özur dileyerek iletimi geri aliorum
-
@bombiksmori ben demledim 5 dk ya demini alır gelin gençler demli bi çay ikram edeyim
-
@kubraguy inş ben de zaten hiç bişey yolunda gitmez herşey ikinci deneyişimde olur hiç bi işim hemen olmaz bu şanssızlıklaa normal diyorum artk kendime
-
Sabahtan beri içimden bir ses bugün ilan gelecek diyor:/