2016 Aralık GUY Sınavı
-
@busus tamam tmm cok haklsz walla.cok özür dilerim.kesinlikle hak weriyorum size.8ay hicbisey kalıyo yıllarn yanında.
-
@guyan-gelmiş benim de sabahtn beri içimde sıkıntı var verimli ders çalışamadım bugün hç
-
@ddguy 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@davetsiz hocam elinizde kaçıncı baskı var
Hatlar karistihangi kitap icin sormustun baskanim? Ankara kariyerse elimde yok..
-
Burasına nolmuş böyle şoktan mı stresten mi bi an yanlış bir yere geldim sandım
-
@aylin-yılmaz @kürşad 15inde dedi ya galiba onun etkisi var
-
@aylin-yılmaz icin sıkılırsa birak bi sonraki gun daha istekli oluyo insan. Ben cok zorlamiyorum bosuna basimi agritmis oluyorum.
-
@aylin-yılmaz bünyemiz alıştıysa demek. düşunsene bi işimizde bi kerede olsa kaldramyız fln mazallah
-
@busus aynen ben de öyle yapıyorm zorlayınca zaten verimli olmuyo
-
@aylin-yılmaz ben 2gündur kitap dahi açmıorum. bu aralar ciddi motiwe skntsı yaşyorum.inş geçer.
-
@kubraguy bizim de vardır bir muradımız herhalde
-
@davetsiz themis iktisat hocam
-
@john-nash hocam muhabbet ne ara izdivaca geldi kimse anlamadı işsizliğimize ver
-
@canaycan an itibariyle bizde çay hazır:) yanına da gecen gun yaptıgim kurabiyelerden koyayim dedi ve ideal ev kizi oldugunu vurguladı:))
-
@kubraguy ben de o yüzden sordum güzel bi duyum varsa motive olrm diye
-
-
@john-nash etkinlik yarın değilmi
-
@paretowilfredo @kürşad degerli hocalarim nerelerdesiniz artik bu sayfada tarihi gormek istiyoruz
-
@john-nash gelince ortam birden ciddileşti:) őhőm őhőm toparlanın tamam:))
-
yarın için etkinliğe hazırız keşke bugün olsaydı etkinlik bugün çok takıldım buralarda
-
@canaycan mesajları okuyunca en güzelini yapıyorsunuz konuşun valla bakarsınız kayd-ı hayatla bir arkadaşlık doğar atandıktan sonra bir masada toplanmak dileğiyle sohbete devam edersiniz