2016 Aralık GUY Sınavı
-
@ddguy ben sevgilimden ayrıldım bu yola başladığımda engel oluyordu valla
-
@canaycan düğün salonu nu da beleşe getirdik hem ilk denek olmaya hazırım
-
@bombiksmori vicdansız kosgeb de belediyeler de eskisehir ticaret odası da destek çıkmadı. bu grup çıkarsa ben eskişehire açıyorum .)
-
@keynesin-amcası biz de katılırız o zaman madem hayırlı bi iş var keynesin amcasını seve seve evlendiririz, düğüne de herkes gelir
-
@aylin-yılmaz 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@ddguy ben sevgilimden ayrıldım bu yola başladığımda engel oluyordu valla
Aaaa neden bitirdin hocam ya ben de kavuşmak için bu yola girdim ailem isim olmadan Hayır dedi
-
@aylin-yılmaz yalnız çeyrek olur yarım olur getirmesenizde olur illa getirin demiyorum
-
@aylin-yılmaz hem tanışmış oluruz:) malum tanısmadik ama beraber epey gulduk:))
-
@aylin-yılmaz keşke ayrlmasaydın yaa.şimdiye cocuklarn olmştu fln.degdi mi guy için.bende kpss donemimde gelen taliplerimi hep reddettm.cok pişmanmm..d
-
İlan bi gelse ülkede bekar kalmıcak zaten aynı şehir listesi çalışmasını evlilik için yapmak üzere burda olalım
-
@kubraguy eeyvah eyyvah. çok bereketli olur o zaman .))
-
@keynesin-amcası hadi hayırlı olsun o zaman şimdiden düğünde gelir çeğreği takar iki halay çekeriz :))
-
@keynesin-amcası hocam benden sana tavsiye forum bu kadar aktifken yaz kriterlerini
-
@ddguy o doktordu benden de baya büyüktü , bizim alandan filan anlamıyordu zaten fikir ayrılıkları filan ,mantığı seçtim mesleğimi seçtim
-
@ddguy tek kriter atanmamış iibli olsun yeter
-
@kubraguy deme deme yaş oldu 23 arkadaşlarımın çocukları teyze diye peşimden koşturuyor insan bi tuhaf oluyor valla :))
-
neyse ben gaza ya gidiyorum bu atanmış iibfli atanmamış iibfli yi alması fikri iyi bunu yayalım iibflileri her alanda kurtaralım
-
@keynesin-amcası hadi alalım kriterleri daha ona göre gelin adayı bakcaz :))
-
@canaycan benmde 23.allahtan benim arkadslrm henüz cocuklari olmadı.bide bu teyze olayını hic kaldramazdm heralde.
-
@canaycan atanmamış iibfli olsun yeter
-
@kubraguy olur mu yaa guy olunca değicek işte biraz sabır