2016 Aralık GUY Sınavı
-
@keynesin-amcası 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@canaycan yok be ne kızı ben atanırsam atanmamış bir iibf li ile evlenecem söküm alacam onu bu hayattan
Sesli guldum ve herkes bana baktı:)) kesinlikle delirdiğimi dusunuyolar su an:))
-
@keynesin-amcası hocam direk size dert mi de o zaman sonra da ailenden bi ton laf duymaya hazirlan
-
@furkanbey uydur uydur bişey kalmadı o kadar memur atıldı nasıl almadılar diyor inanmıyor bizim misafirler
-
@keynesin-amcası mantıklı aslında her atanan bir atanmayanla evlense sıkıntı kalmaz farkında değilsin ama an itibariyle işsizliğe çözüm bulmuş olabilrsin :)))
-
@bombiksmori aynısı aynı ileti için benim başıma geldi ama alıştı bizimkiler artık
-
Her iibfli kızımıza senin gibi düşünceli erkek lazım o zaman hocam @keynesin-amcası
-
Empati yeteneği en kuvvetli grubuz bence diğer gruplarda adam kalmıcak Reklam ve iş birlikleri için dm yazmaya başlıcaz artık
-
@canaycan @bombiksmori işsizlikten çok şey düşündüm
-
@canaycan uzun zamandır boyle gulmemistim:) ama fikir cook mantikli♡
-
@jevons 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Empati yeteneği en kuvvetli grubuz bence diğer gruplarda adam kalmıcak Reklam ve iş birlikleri için dm yazmaya başlıcaz artık
Bizim gibi bi grup bi daha gelmez hocam ben böyle samimiyet muhabbet görmedim
-
@keynesin-amcası hocam adını vereceğin bir teori ürettin az önce sadece biraz pr çalışması biraz akademik dille anlatım ve sonunda bizden biri iktisatta işsizliğe çözüm teorisi geliştirdi diyebiliriz sen bunu bi düşün :))
-
ben bu iibfli ile evlenmeyi 2 yıl önce düşünmüştüm bu kadar ilginizi çekeceğinizi bilseydi daha önce soylerdim hatta bu gruptan biriyle evlenecem atanınca bulun bana birini
-
@ddguy gün geçtikçe birbirlerine bağlanıyolardı
-
bugün duyum yok mu
-
@keynesin-amcası 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@furkanbey uydur uydur bişey kalmadı o kadar memur atıldı nasıl almadılar diyor inanmıyor bizim misafirler
Benim işim o kadar sorunsa aylık 20000 gelirden 5000 bana verin issizlikten kurtulayim saygılı misafirler de hocam
-
@aylin-yılmaz hocam naptin yaw yine hatirlattin:)
-
@canaycan işsizlik sendromu diyelim aklıma başka bişey gelmiyor şuan .:)
-
@keynesin-amcası atama sonrası burda guyla evlen adı altında bir grup kuralım bulunur birileri o vakit :))
-
@bombiksmori e her gün geliyo duyum alıştık bugün gelmeyince şaşırdım
-
@canaycan elektirik almam lazım şimdiden soylim elektirik olmadan olmaz