2016 Aralık GUY Sınavı
-
@ddguy iyiki warsınzzzz
-
Surekli duyum varmi geldi mi gelecek mii derken yazdiklarinizi okumak iyi geldi:) basliga renk gelmis:))
-
@bombiksmori şu an konuşan grup gönüllü moral ekibi elimizden geleni yapıyoruz sizler için
-
@canaycan eksik olmayın efem:)
-
guy guy dan çıkıp goy goy sayfasına dönmüş buralar hahah
-
@1071 bu cidden iyiydii.D
-
@bombiksmori ne demek biz sizler için burdayız işsizlik başa vurdu iyice durumlar fena
-
gençler eve misafir geldi içlerininden birisinin kızı özel üni de okudu yıllık 20 bin tl ye şimdi kızım şoyle yapıyor falan dicek taktik verin kurum sınavı açılmadı diyom artık inanmıyorlar ne diyim
-
@1071 doğru söze ne denir
-
@keynesin-amcası çok sinir bozucu bi durum. Yerinde olmak istemezdim hocam:(
-
@bombiksmori hafta iki defa kızın maceralırını dinliyom bakalım bu haftadaki bölümde neler yapmış
-
@keynesin-amcası inanmıyolarsa inanmasınlar ha senin gözün misafirin kızındaysa dur biraz kafa patlatalım öyle ha diyince gelmiyor akla
-
@keynesin-amcası hocam haberleri izliyo musunuz diye sor onlarda evet der kesin o zaman haberleri anlamiyosunuz benim elimde olan bi şey değil de
-
@keynesin-amcası 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
gençler eve misafir geldi içlerininden birisinin kızı özel üni de okudu yıllık 20 bin tl ye şimdi kızım şoyle yapıyor falan dicek taktik verin kurum sınavı açılmadı diyom artık inanmıyorlar ne diyim
Meselaa şőyle diyebilirsiniz kurum var da biz mi girmedik:) komiklikler şakalar muhabbet ordan yűrűr;)
-
@keynesin-amcası neden bu kadar ciddiye alıyosun ki anlatılanları? uydur sen de bişeyler
-
@keynesin-amcası deki yıllk 20bin werirsinz tamam ama işin sonu kpssye baglandgnda napcaksnz 20binler cöp.benm en azndan maliyetim olmadan bekliorum de.fln die morallarni boz az.d
-
@keynesin-amcası sen kpss de yeter fazla uzatma
-
@canaycan yok be ne kızı ben atanırsam atanmamış bir iibf li ile evlenecem söküm alacam onu bu hayattan
-
@keynesin-amcası biraz önceki dediğini de hocam beni ne koçlar sabancılar istedi ama ben devletime hizmet etmek için bekliyorum de
-
@ddguy o onlara sökmez .d