2016 Aralık GUY Sınavı
-
@keynesin-amcası yok yapamam.ilan gelir, bu kezde ben aynaya baktıgım an kalpten giderim.olmaz.bekledim o kdar ölemem.
-
Bence kimse saç da kazitmasin maviye de boyamasin hocam şimdi ise baslicaz yani ilan gelecek biz kazancaz ya kurumda sıkıntı çıkmasın
-
@kürşad nerdesin motivasyon almaya geldik
-
@kubraguy tkurum sınavına girersem saçımı kazıtacam herkes 1 km den amcayı görsün
-
@adem-simit hocam ıdari yargıda degişiklikler yoğunlaşmış benm takip edebildiğim kadarıyla face te gruplara bak oralarda toplu not bulabilirsin
-
@ddguy sesli güldüm yaa.biran kendmi o sekilde kurumda hayal ettm.ayh skandall resmen
-
@ddguy hızlı hızlı aşamaları geçsekte mülakatta ne giysen saçımı nasıl yapsam konuşsak
-
@ddguy ilan la işe başlama arası 6 ay oluyor belki daha fazladır
-
@sradaninsan eyv kardeşim aynen bayaa değişiklik var
-
@keynesin-amcası takım elbise bordo kravat takıyorsunuz ayırt edilemiyorsunuz doğru sacını kazıtırsan farkın ortaya çıkar
-
kurum sınavında oyle yapacam .:) @miss-smith
-
@keynesin-amcası zaten mülaktta fln yapyim deme sakn.ddd
-
@kubraguy yok ya yaparmıyım ama belki farklı olduğum için bu defa alırlar:)
-
anlıkta olsa keyfim yerine geldi çok saolun yaa.arkadşlar çagıriolar sürekli bulşmaya wicdan yapip gitmiorum.ewde kalsam ders çalşmiorum acaip bi döngüye girdim.böyle sacma dşnceler girio sonra aklma
-
@keynesin-amcası hiç görmediğim birinde mavi saçın nasıl duracağını merak ettirdin bana teşekkürler bayım
-
@canaycan
sana ilk ve tek aşkımı göstereyim ozaman
-
@kubraguy arada at Kendini dışarı ben iki haftada bir birkaç saatliğine çıkıyorum çok iyi geliyor farklı yüzler farklı mekanlar görmek deşarj oluyor insan tavsiye ederim
-
@keynesin-amcası aynen walla hiç belli olmaz
-
@keynesin-amcası yemin ediyorum korktum ya aşk olsun insan insana bunu yapar mı :)))
-
@canaycan haklsın aslında yaa.