2016 Aralık GUY Sınavı
-
@keynesin-amcası geçen yıl 0,6 ile gidip bu yıl da puanımı yükseltmeme rağmen ilan gelmeyince üzdü valla İnsan bu yüzden dışarı çıkmak istemiyor Bundan sonra üniversiteye hazırlanıyorum diyeceğim
-
@hakimim_25 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Çalışma programı olarak nasıl bir yol izliyorsunuz arkadaşlar guy için soruyorum
Hocam hukuk ta muratin öğretmenin ders notları diye bi kitabı var kamu ve özel ayrı ayrı hukuk için ordan çalışıyorum iktisat dan Terimlere yönelik çalışıyorum maliye murat muhasebe de numerus tekrar ediyorum özel bi program yapmadım ben
-
@niloya hocam üzülme inşaAllah gelecek kadrolarda bizler olcaz sen sıkma canını
-
@niloya sen hayata 1-0 yenik başlamışsın hemşire olcam de millete
-
@vlkrt ceteris pratik yapmak için çözülecek bir kitap ben al derim özellikle son haftalar tekrar için çok iyi oluyo bnm netlerimi arttıran kitaptır
-
@ddguy en son da sgk 0,3 ile gitti hep böyle kıyıdan köşeden İnşallah ilan gelir,hep birlikte kazanır kurtuluruz şu sorulardan hocam
-
@keynesin-amcası 1-1 e getircez başka yolu yok:)
-
S.a arkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum artık hem burda hemde twitterda sahaya inme vakti geldi gazamız mübarek olsun emeklerimizin karşılığını almak adına mücadeleye devam inşallah
-
@niloya şu an sgk mülakatları yapılıyor ve girmeyen baya fazla diyorlar. ne diim...
-
Arkadaşlar bu sayfa surekli aktif olduğu icin kitaplar hakkinda bir kac sey sormak istedim
Ankara kariyer yayinlari nasil
Soru olarak. Iktisat dikotomi
Hukuk
Maliye
Almayi düşünüyorum ne düşünüyorsunuz?
Bu kadar aktif kişi ila bakmıştır ankara kariyer yayınlarına diye düşündüm -
@Te_go_çı ankara kariyer yayınlarını iyi diyolar hocam
-
@davetsiz ceteris yerine themis çalışma kitabı al daha orjinal sorular görürsün
-
ceteris matematiksel işlemlerde baya pratik kazandırıyor başka da fazla işe yaramıyor
-
@ddguy evet oyle deniliyor da gerçekten cozen inceleyen olursa bana net bilgi verse sonra pişman olmayalim sinava bi kaç ay kalmışken
-
hocam ösym'nin fırsat eşitliğine aykırı olan sınavlar sadece belli illerde yapılmasının haber yapılmasını istiyorum. ben adymn ilçeden ya antep ya da malatya girmek zorunda kalıyorum. ve iki gün sürecek sınav birçok mağduriyetler yaratmakta geçen sene adamlar kampüs de kartonlar üzerinde geceyi geçirip sabah sınava girdiler.merkezdeki adamlar çok rahat ve kondisyonu yüksek bir şekilde giriyorlar.
LÜTFEN HABER YAPIN
-
@Grimmjow 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@davetsiz ceteris yerine themis çalışma kitabı al daha orjinal sorular görürsün
Ben zaten themis den calisiyorum hocam. Cok da memnunum.
-
@ddguy 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@hakimim_25 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Çalışma programı olarak nasıl bir yol izliyorsunuz arkadaşlar guy için soruyorum
Hocam hukuk ta muratin öğretmenin ders notları diye bi kitabı var kamu ve özel ayrı ayrı hukuk için ordan çalışıyorum iktisat dan Terimlere yönelik çalışıyorum maliye murat muhasebe de numerus tekrar ediyorum özel bi program yapmadım ben
Hocam burayi mesgul etmek istemezdim ama mesaji kapatmışsin. Hukuk kaynaklarindan memnun musun
-
@Te_go_çı hocam ankara kariyerin hukuk ve iktisatı iyidir kpss bazında. Kurum sınavları olarak henüz kurum sınavına girmediğim için bişey diyemeyeceğim. Maliye için başka kaynak bakmalısın bence.
-
@Fişek-MORGEN ondan önceki 400 lük alımda yine küsüratla gitti ve onda da girmeyen epey olmuş.üzülüyor,üzülüyor sonra tekrar üzülüyorum galiba ruh sağlığım iyiye gitmiyor:)
-
@davetsiz hocam elinizde kaçıncı baskı var