2016 Aralık GUY Sınavı
-
Oooo! Yarın etkinlik var,hayırlara vesile olsun
-
-
msj atılabilir öğretmenlerden ödünç aldım bu bilgileri:)
-
@guyan-gelmiş ben şok öğretmenler bize iyilik yapar miydi
-
@jevons 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@kürşad arkadaşım sen bize umut oldun ilan gelse de gelmese de Allah senden razı olsun.Bu gruptaki herkes gibi sen de dualarımdasın Allah hepimizin yüzünü güldürsün
Burdan sunu anlihorum ki gencligimizi bitirmisler genclik umut bitmis valla
-
@sadevatandas nerden vardın bu kanıya çok merak ettim
-
@jevons kardesim herkeste gelecege dair bir endise var oyle degil mi en ufak bi umuttlu sozde ucuyor az bi karamsar sozde batiyoruz
-
Arkadaşlar ceteris paribüs buldum uygun fiyata ama 9. Basım büyük fark var mı şuan 13. Basımla alsam mı?
-
Çalışma programı olarak nasıl bir yol izliyorsunuz arkadaşlar guy için soruyorum
-
@hakimim_25 kpss gibi çalışıyorum ama souları tanımak için bi kaç kez çıkmış guy soruları çözdüm ufak tefek konu farklılıkları vardı
-
twitterdan bazı hocalardan gündem çalışması için destek istedim
-
Hastane sırasında bir teyzeyle konuştuk,oğlu vergi müfettiş yardımcısıymış hem de endüstri mühendisi.Bizler burda heba olurken sen git vaktinde mühendisi şunu bunu al.Azcık sinir oldum galiba.
-
@sadevatandas öyle desene malum bu aralar çabuk sinirlenip çabuk unutabiliyorz
-
@niloya kader utansın
-
@hakimim_25 program yok gelirse bam bam bam
-
Yarın 14 Şubat niyetine bi ilan gelse sevgililer sevinirken bizde bi yerden sebeplensek
-
A grubu ögrencisinin neyine 14 subat bize en buyuk hediye guy ilanı..
-
@vlkrt 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Arkadaşlar ceteris paribüs buldum uygun fiyata ama 9. Basım büyük fark var mı şuan 13. Basımla alsam mı?
Hocam alma uzak dur. Piyasa kitabi.ogretici bir sey degil. Ayni sorulari tekrar edip edip duruyor şişirilmiş gereksiz bilgilerle dolu ici.
Bende var öylece duruyor actigim yok kac aydir. Ankaradaysan vereyim sana bosuna para verme. 2cilt. -
@davetsiz eyvallah kardeşim izmirdeyim genelde al dediler zeynel dinler çıkmış sorular çözdüm dershane soru banlalarını çözdüm başka kaynak lazım çok övüyorlar alıyım demiştim.
-
@vlkrt 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Hocam bende almıştım o kitabı iki cilt aynen baya iyi para vermiştim ama bi kere açıp çözmedim çünkü çok gereksiz sorular var içinde Zeyneli cozdukten sonra bence de alma boşuna o kitabı eğer alacaksan themis al ben çok memnun oldum themisten şu an sadece onu çözüyorum biraz detay bi kitap ama ben detayci bi insan olduğum için hoşuma gitti sanırım ama katar senin tabi