2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Te_go_çı 2015 için hukuk soru bankasını çözdüm.Çok zor bir kitap değil.Çıkmış soruların yanında ek kaynak olarak çözülebilir.İktisat soru bankasının yazarı kim hocam baktınız mı?
-
@niloya ne diim...( tek kurabildiğim cümle)
-
@niloya peki sizce 657 mi yoksa ankara kariyer mi ?
-
@niloya zor bir kitap derken? Kalite konusunda iyi değilse onu eleyelim hocam ?
Piyasada konsensus hegemonyasi var onunda kamusu kpss ile alakasiz ondan dolayı kamuda mutlaka ek bir kaynağa gidilmeli ama kaliteli br kaynak bulmak da zor -
Kpss oncesi gelsin guy puanlarimiz bosa gitmesin diyosunuz da arkadaslar bu puanin gecerlilik suresinin 2 yila cikmasi icin hic bi sey yapamiyosak bile bimere bari yazalim ben yazdim . Sesimiz cikarsa belki ise yarar. Resmen haksizlik biz o kadar calisip yuksek puan aldik ama sinavin 1 yil gecerli olmasi saçmalık
-
@Te_go_çı hocam çok zor değil dedim.misal themisin yanında kolay kalıyor.Hani böyle bildiklerini tekrar ettiren bilmediğin fazla birşey öğretmeyen tarzda.657 daha farklı tarzda soruları içeren bir kitap.hukuk konusunda şöyle deyim kurumlarda muhakkak herkese hitap eden her test kitabında bulabileceğin sorular oluyor sınavdan çıkınca aaaa kolaymış hissi uyandırıyor.Ama mühim olan o başka tarzda kıyıdan köşeden gelen soruları yapmak şahsi fikrim.Bunu en çok mhuy ve sayıştayda gözlemledim.O yüzden böyle hap bilgileri tekrar eden,ezberi kuvvetlendiren kitapların yanında farklı bakış açısı katacak bir kitaba da bakmak lazım.Nacizane fikrim bir kitapçıya gidip biraz inceleyip o şekilde karar vermeniz olur.Konsensus çıkmış soruları çözmek görmek adına güzel hocam ama bir idari yargısı dersane de anlatıldığıyla özet notlarla çözülcek gibi değil belki bana dersanede kısa anlatıldığı içinde öyle gelmiş olabilir.
-
@vlkrt themisin iktisat soru. Bankasini al açıklamalar falan çok iyi pratik anlatıyor
-
15nde ilan gelecegine dair cok kuvvetli hislerim war. eger gelmezse saclarimi boytcam.totem yapiorm.sizler için canm saçlarımdan vazgeciorum.kiymetimi bilin
-
@kubraguy marjinal bi renk olmalı .
-
@kubraguy 15 inde gelcek olsa şuan şehirleri falan biri sızdırmış olurdu bence
-
@kozexpo o kadarda degil. koyu renk saclarım ama sarı yapcam. bu bile benim icin büyük bi cesaret. şimdi guy düşnsün.D
-
benim hislerim cuma ya da pazartesi yönünde bekleyelim görelim
-
@Duesenberry deme öyle yaaaaaa.
-
hissediyorum perşembeyi cumaya bağlayan mübarek gece saat 00.00 da ilan geliyor
-
İnşallah gelir bu hafta ama bence şubatın sonunu görücez
-
@kubraguy sen saçlarını maviye boyat gelirse bende kazıtacam saçlarımı
-
@keynesin-amcası iddia eşit olmadı ama bence sen maviye boyarsan kübrayla eşit olur
-
@canaycan mavi beni açmıyor solgun gösteriyor
-
@canaycan ben mi kazıtsam acabaa.ortalkta mawi saçlı keynes amca görmek istemiyoruz.D
-
Arkadaşlar khk ve idare deki değişiklikler guy sınavı sorularını etkiler mi? Peki bunları barındıran çalışabileceğimiz bir kaynak var mı?