2016 Aralık GUY Sınavı
-
@canaycan mavi saç insanı böyle yapıyor işte
-
@kubraguy haklıyım tabi bana çok iyi geliyor ertesi gün bir aşkla başlıyorum ders çalışmaya
-
@keynesin-amcası canım gözlerimmm bunuda mı görcekti yaaa
-
@keynesin-amcası 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@canaycan
sana ilk ve tek aşkımı göstereyim ozaman
ayyy çok güldüm ya hocam mülakata kadar saçların uzarsa kazit gitsin o zaman
-
@keynesin-amcası yine de merakım dinmedi bi ara görmek isteriz seni de mavi saçla başlık açıp kamuoyu oluştururum yaparım bunu :))
-
@keynesin-amcası hocam al bi Peruk foto çek at böyle foruma @canaycan Hocamın gönlü olsun
-
@canaycan @keynesin-amcası arkadaşlar kusura bakmayın geç cevap veriyorum.mubaregin biri üşenmemiş butün iletilerimi eksilemiş. her attğım iletiden sonra 2dk beklemem gerekio
-
@kubraguy ya bu eskileme nedir millet ne keyif alıyo bundan anlamış değilim
-
@kubraguy derdi neymiş ki niye eksilemiş
-
@ddguy böyle çözümlerle gelin bana birilerine duyurulur @keynesin-amcası
-
@canaycan tamam denicem çkıyorum yarın.bende inş ters tepmez benm arkadaşlar biraz uçuk kaçıkta.d.d sana analiz ederim yarn
-
@kubraguy evde kendini dinlemekten iyidir her halukarda analiz sonuçlarını merakla bekliyorum
-
@canaycan kimin yaptğını görebilsem derdini anlcam zaten. tamam hepimiz işsizizde bu kadarda degil yaani.d
-
@canaycan @ddguy
15 yaşındaki fotom bu
-
@kubraguy hocam her iletini beğeniriz artar saygınlığın boşver dert etme bırak eksileyen kişi de öyle mutlu oluyo demekki
-
@ddguy bende anlamş değilim. boşwer yaa asosyal sadistlerde böyle eglenio demek
-
@keynesin-amcası o kafanın ananas olduğunu anladığım an kahkahayı bastım olmadı yemedi ama daha fazla zorlamayım seni ilginç ilginç resimlere maruz kalıyoruz sonra
-
@keynesin-amcası hocam çok tarzmissin da seni böyle kurulacak zor alırlar alırlarsa çiçek niyetine alırlar gençler bazen takılıyorum ciddiye almiyonuz demi
-
@ddguy düzeltme :kuruma:joy:
-
@canaycan zorlamayın en son yaptıracaksınız gerçekten @ddguy beni ne mühendisler ne vmy ler ne guy lar istedi de var madım:)