2016 Aralık GUY Sınavı
-
@kürşad işte hocam o etkin olan kesim ve birbirine destek olan kesim rakip değil tanımadan kardes oldu sen rahat ol destek olan tüm kardeslerimiz kazansın inşaAllah
-
Güzel cem karaca şarkısıyla İyi Geceler
Beni siz delirttiniz
Evet, evet siz delirttiniz beni
Hiç kuşkum yok bundan eminim
Darılmaca yok ben bir deliyim ama beni siz delirttiniz..
Gelin siz de katılın siz de bize,
bizde herkese yer var
Dostlarım hep Napolyon hepsi Sezar
Bol miktarda Hitler de çıkar -
@kürşad çok teşekkür ediyorum cabalarin için gerçekten ins en yakın zamanda güzel günler görürüz:)
-
@kürşad olağanüstü birşey olup gelmese bile verdiğin umut sayesinde kalktım derse başladım.Gelse de gelmese de o kpss ye mecbur girilcek.Her açıdan fayda ders çalışmak:) içinde bulunduğum umutsuzluktan çıkıp son bir gayret diyebildiysem önce duaların sayesinde sonra senin.o yüzden olsa da olmasa da arkandayım,parti kur oy verelim:) gerçekten çok sağol hiç umrunda olmayıp yazmayadabilirdin sonuçta.
-
rüyamda ilan gelmiş 1250 kişilik ilanın gelmesine mi 1250 kişilik olmasına mı hangisine şaşırcağımı bilememişim mutlu bir hafta olsun hepimiz için
-
@ceybru 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
rüyamda ilan gelmiş 1250 kişilik ilanın gelmesine mi 1250 kişilik olmasına mı hangisine şaşırcağımı bilememişim mutlu bir hafta olsun hepimiz için
Bugün dükkanı sen actın he günaydın herkese..
-
Velev ki çıkmaz sokaktayız, atıldığı ateşte İbrahim'i yakmayan kudret bizi çıkmazlarda yalnız mı bırakacak? Hayırlı günler iyi çalışmalar
-
bugün duyumu olan yokmu lutfen duyum verin benim duyumla ders calisabilen bi minik kus arkadasm warda burdan kucak dolusu sevgiler ona
-
@pozitifdışsallık cok guzel yazmissin. Insallah atanirsin arkadasim.
-
İki yapacağımız etkinliği tt olmamız için bir hocamız satın aldı arkadaşlar yarın etkinlikte gündemdeyiz
-
@john-nash 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
İki yapacağımız etkinliği tt olmamız için bir hocamız satın aldı arkadaşlar yarın etkinlikte gündemdeyiz
Hocam biz seni hesabı sildin diye duyduk yeni hesap mi bu
-
@Atauni25 benim size tavsiyem olur da ilan falan gelirse il seçimi için foruma artık bakmayın.kesinlikle ama kesinlikle kimseyi duymayın dinlemeyin yoksa sonu pişmanlık olur.
-
Yo burdayım hocam silmedim nerden duydunuz
-
@john-nash 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Yo burdayım hocam silmedim nerden duydunuz
Aramızda olduğuna sevindim hocam ben seni etkinlikci başı yaptım haberin olsun
-
Offf bıktım ilan beklemekten!!!! Gerçekten çok yoruldum artık , gelicekse gelsinn gelmiycekse de bilelim kpss ye odaklanalım arada kalmak çok yorucu!
-
TT calısması kac gibi?
-
@ddguy peki hocam öyle diyorsanız
-
@10sanli yarın 20.30 da hocam
-
@paretowilfredo 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Merhaba dostlar. Bildiğiniz gibi şu an en çok beklenen sınav bu. Bugüne dek gerek özelden gerekse sayfada sorulan sorulara net yanıt vermekten kaçındık. Çok haber almamıza rağmen teyit edemediğimizi ve emin olmadan paylaşmayacağımızı söyledik. Bu kez biraz daha güçlü bir kaynaktan gelen bilgiler var. Bunlar DUYUM ama netlik oranı daha yüksek diyebiliriz. Bugüne dek çekindik ama beklentilerinizi de düşününce bu kez yayımlama kararı aldık. Çalışmalarınıza hız verin sınav gelecek inşallah.
Allah bizi utandırmasın, her birinizin de gönlüne göre versin dostlarım;
-Aralık (çok yüksek ihtimal ikinci hafta) ayında başlayacak ve önümüzdeki en 3 seneye yayılacak bir alım planı hazırlanıyor. İlk faslıda Aralık 2016 olacak inşallah.
-1750 Kişi, iller hakkında net bilgi alamadım ama her bölgeden iller var. İzmir ve egeden bir kaç il daha olacakmış. Ankara'nın ilçeleri var merkez hakkında bilgi alamadım.
-İlan Ekim'in ortasına kadar verilir denildi.
-Sistem konusunu özellikle sordum; 10 katı sınava çağırılacak. İL SEÇİMİ YOK!, 4 katı mülakata kalacak. Sınav sistemi aynı 100 soru tipik GİB sınavı.
-İnşallah tüm kardeşlerimin hakkında hayırlısı olur. Allah bizi haberden dolayı utandırmasın sizlerin de bahtını açık etsin.
Allah yâr ve yardımcınız olsun.
PARETO BASKAN SON TAHLILDE SISTEM DEGISIKLIGINI OGRENEBILME IMKANI DA OLABILIR MI
KIMI 10 VE 4 KAT DIYO KIMI ESKI SISTEM DIYO
YONETMELIK DEGISIKLIGI BU KADAR MI ZOR YA YADA BILGI VERMEK BU KADAR MI ZOR ANLAMIS DEGILIM -
@kürşad arkadaşım sen bize umut oldun ilan gelse de gelmese de Allah senden razı olsun.Bu gruptaki herkes gibi sen de dualarımdasın Allah hepimizin yüzünü güldürsün