2016 Aralık GUY Sınavı
-
@keynesin-amcası bıraktgın gibi ayni sohbet. az once @john-nash geldi ciddileştik yine.fabrika ayarlarmza geri döndük.d
-
benim hep icimden ilan icin subat sonu geciyor 29 nisanda sinav
-
Nasıl bir etki bırakmışsın kardeşim @john-nash biraz gül şu foruma miillet kokuyor galiba senden
-
@keynesin-amcası hocam gitti mi misafirler bi sıkıntı varsa seslen biz grup olarak geliriz
-
@ddguy çay eşiliğinde hangimiz sevmesindeki aşkı konuşuyorlar şuan bir olumsuz gelişme yok:)
-
@keynesin-amcası őyle demek istedim tabi ki:)
-
@bombiksmori ay istemedim yazacaktim kaciverdi entry;))
-
@bombiksmori bende bir an forumdan çıkayım dedim
-
@keynesin-amcası güleceğim valla da sonu kötü biter diye korkuyorum. Hani çok güldük başımıza bir şey gelmesin
-
@keynesin-amcası 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@bombiksmori bende bir an forumdan çıkayım dedim
:))) yok efem bi ufak kelime hatasından terketmeyiniz:)
-
@john-nash biz çok ağladık bişey değişmedi
-
@kubraguy yok hocam en iyisini yapıyorsunuz bu zamanlarda gülebildiğimiz şeyler çok az yakalamışken af etmeyelim
-
Lanet olsun icimdeki her mesaji tek tek okuma merakına..
-
@keynesin-amcası doğru ya
-
@guyumgeldi insallah ilan gelsin de supperrrr olurrrrr
-
kızlar bişey dicem twitterda biri var , ismini yazmayım da bana mesaj atıyordu işte ben okuyorm bu kurum sınavlarından anlamıyorm siz herhalde hazırlanıyosunuz anlatır mısınız bna süreci gibisinden yazıp duruyo ben de saf saf anlatmıştım ,benim fake adrese de yazmış da aynı şeyleri galiba her kıza bu bahaneyle yazıyo kanmayııın bilginize
-
@minikguy ewet minikgucum canm cok guzel olur
-
@kürşad hocam sizi ozledik
-
@guyumgeldi soyle 2000 uzeri gelse sayi ne super olur dimi
-
Üzerimde emekli yorgunluğu var yemin ediyorum keşke biraz enerji de bana verseniz