2016 Aralık GUY Sınavı
-
Benim tweetlerimi yayinlamadilar ya ama olsn pomak kim durmadan onun tweetleri yayinlandi bide burdan niloya yi gordum
-
@keynesin-amcası haha baba ikisi çok farklı şeyler ama sen yinede yap
-
@keynesin-amcası arkadaşlar yarın 20.00 da etkinliğimiz bar gece yine tgrt de devam ülke böyle ağlamayana emzik yok herkes çaba göstersin bu işi birlikte başaracağız
-
@pomak yarın pamuk la tweet atcam bakalım yayınlayacaklar mı
-
@İnmyheart izleyen çok kişi varmış bizden whatsaptan sen misin diye yazanlar oldu
-
Tekrardan hatirlatayim
TGRT HABER de 00.01-00.55 arası yayınlanıyor.#Günbiterken yazıp mesaj ekleyerek yayınlanıyor.
Aşağıda da bir örnek;
İİBF'liler olarak 15 aydır Gelir UZMAN Yardımcısı ilanı bekliyoruz. Sayın Bakan Naci Ağbal'a duyurulur. #Günbiterken
-
@lucass eyvallah kardeşim bilmukabele ateşe su taşıyan karınca misali bizimkisi
-
@pomak Bu işe eğilmek lazım hep beraber sen ben yok hepmiz biriz. Ayrıca ben Banu el den çok umutluyum A haber sunucusu yayında olduğu anı denk getirisek kesin duyurur s
-
Benim twetler niye Yayınlanmadı yahu ya da yayınlandı mi yarına iyi hazirlancam yeni ogreniyorum şu işi
-
ömer ekinci bizi duyurmuş rt beğeni yapalım çok olduğumuzu görsünler
-
@lucass illaki eğilmek lazım ama birlik olamıyoruz yüksek puanlılar düşük puanlılardan bekliyor düşük puanlılarsa ben zaten giremem diye yardımda bulunmuyor sözüm meclisten dışarı ama bu tip düşünen çok kişi var öncelikle bunu aşmamız lazım sonrası kolay
-
Heyyyyy gençler beni niye disladiniz yaaa
-
@omerekinci bizimle alakali mesaj atmış onu like ve retw yapalım
-
@pomak kardeşim benim puanım da az değil 85 ama kendimi düşünememki ben atansam bile düşük puanlılara desteğimi veririm bu hepimizin sorunu
-
@ddguy twitterdaki ismin ne
-
@pomak dediğin gibi öğretmen arkadaşıma etkinlik yapıcaz diyorum siz birlik olamıyorsunuz diyor onlar bile farkında
-
@keynesin-amcası dckd miydi neydi ya şaka yapıyorum ya size takilayim dedim gece gece
-
@lucass zaten burdakilere söylemedim söylediklerimi gittiğim kütüphanelerde gözlemlediğim şeyler bunlar genel kanı bu şekilde
-
Resmi gazeteden 14 şubat hediyesi çıkmadı
-
@ddguy eğer dedğinse seninkide yayınlandı diye gördüm ben