2016 Aralık GUY Sınavı
-
Arkadaşlar sosyal medya kullanmadığım için bu noktada sizlere destek olamıyorum. Ve bu durum çok vicdanımı sızlatıyo:(( sanki boş boş durup ilan gelsin diye bekliyomuşum gibi hissediyorum. Ama inanın her namazımda çook dua ediyorum. Hayırlısıyla enn tez vakitte Rabbim hayırlı kapılarını hepimiz için açsın diye..
-
@dlkdr bencede o kadar rt ayıp yazık bize
-
@dlkdr evet maalesef sonra diyorlar nerde bu 450 bin iibfli rt leyiiiiin gençlerrr
-
Ya neyi rt liyoz vallaha ben anlamadim ya nasıl yapılıyo o is
-
@lucass belli bi anafikir etrafında toplanıyoruz zaten ama artık herkes sabrının son demlerinde o yüzdrn tagın yanında vmy duy mhuy vb şeyler isteyebiliyorlar bunlar mazur görülmeli diye düşünüyorum
-
@bombiksmori kardeşim benimde yoktu ama sırf bu işler için açtım fake bi twitter açmak 2 dk almaz bile ha Allah razı olsun duaların için bizde ediyoruz ama sesimizi duyurmak lazım
-
@miss-smith KPSS nin geçerlilik süresi ayrı bir dert.
-
@bombiksmori sanada bi twiit açalım sadece etkinliklere katıl
-
@ddguy @ömerekinci iibfyi duyurmuş twitterdan onu rt liyoruz
-
@pomak aynen kardeşim en kötüsüde millet doldu artık kimseye tahammülümüz kalmadı ama sabrın sonu selamet inşallah az kaldı
-
@ddguy ömer ekinci var yazar onun bizimle ilgili paylaşımını
-
@kürşad ı çağırın biraz içimizi ferahlatsın. maliyet muhasebesinden sonra error verdim:)
-
@lucass şahsen ben 3.kpss me giricem ve benim gibi çok var
-
@kozexpo @kürşad bugun baya çağrı yaptım ama banka sınavları sayfasında takılıyor buraları unuttu
-
Bende bu 15 ayda yapmadığım neler yaptım sahte bir sürü hesap açtım gazetecilere hocalara özel kalem müdürlerine kim varsa yazıyorum benki tweetrdan çok anlamayan insan kimlere yalvarıyorum duyurun bizi diye.Ama gerçek profilimi çok kullanamıyorm arkadaşlarımın hala atanamadığımı duyması beni üzüyor.Diyeceğim o ki siz de yapamıyorm demeyin işsizlik insana neler yaptırıyo
-
@pomak zor kardeşim ben 28 yaşındayım 2 yıl bankada çalıştım istifa ettim herşeyi göze alıp kendimden başka hiçkimsem yok hepmizin farklı durumları var ben 0 dan başladım resmen
-
@lucass 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@ddguy ömer ekinci var yazar onun bizimle ilgili paylaşımını
Yaptım hocam şu etkinlik sayesinde twitter ogreniyorum şaka gibi yaa sosyal medya kullanmayı sevmeyen bana bile neler yaptırdı bu guy
-
Haaa bence bankada uzak durun ayrıca yoksa pişman olursunuz...
-
benim de twitter adresim yoktu etkinlikler için açtım
-
Herkese hayirli geceler. Ankaradaki bu duyum islerinden anlayan bir abimizden "500il göc yakinda geliyor sinavina hazir misin" diye bir mesaj aldim.500 demek 20katinin yazili sinava girmesi demek yani 10000 kisiyi ilgilendiren ve umudu olan bir sinav.yani biz guy a odaklanmisken il göc de gelebilir tabi bizim icin hic fark etmez hepsi kardesimizkisacasi guy dan once ilgöc gelirse şaşirmayalim dua edelim de bir an once gelsin..ben cok umutlandim sanki boyle pespese ilanlar gelecekmis gibi hissediyorum. Iyi calismalar