2016 Aralık GUY Sınavı
-
@ddguy yayınlandı merak etme
-
@jevons tabiki farkındalar bizde farkındayız ama nedense bi birlik olamıyoruz
-
8 aydır sınavı bekleyen onbinleriz diye bir tweet yayınladı mı merak ettim arkadaşlar
-
Resmi gazetede yayınlanmazsa bugün ilanın gelmeyeceği kesin mi yani
-
@aylin-yılmaz @Şakir ben buraya yazdığımda neden kaale alınmadım adama msj attım onun üzerine tweet attı o dönüş yaptı siz dönüş yapmadnz
-
Gençler yarın etkinlikte sadece GUY demeyelim. VMY DUY MUY MHUY Göç İdaresinden de İl Göç talebinde bulunalım. Sn Süleyman Soyluyu' da ekleyerek. Sonra 750 - 1000 GUY'la ağzımıza bir parmak bal çalmasınlar.
-
@pomak kardeşim hepimiz sorunumuzu biliyoruz birlik olamamak çözümüde bizim bulmamız lazım bu işe en çok kafa yoranlara destek olalım neytullah ve @john-nash e
-
@Nasip Guyu alalımda tek odaklı olsun ayran gönüllü bunlar derler
-
@jevons senin yazdığın gözümüzden kaçmıştır aa ne demek kaale almadınız twitter a girince gördüm burda sohbet çok çabuk ilerliyo yetişemiyoruz
-
@jevons kardeş gözümden kaçmış, görmedim kusura bakma
-
@lucass zaten hemen her etkinliğe katılıyorum katılmaya çalışıyorum duyuruyorum elimden geldiğince bir kişi bir kişidir
-
@keynesin-amcası 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@ddguy yayınlandı merak etme
Yaşasın ünlü oldum
-
@miss-smith kardeş hangisi gelse başımızın üstüne tabi 15 aydır ilan yok. Ama olurya hazırlık varsa diğerlerinde 16 nisan öncesi ne koparırsak kar
-
ömer ekinci kim yetkili bir abimiz mi:)
-
@aylin-yılmaz @şakir yeterki farkında olalım bni kale almasanız da olur adıma bi rt yapın yeter
-
@kozexpo star gazetesi yazarı ve yanlış bilmiorsam oda bizden biri iibf mezunu sanırım
-
Omer ekinci sesimizi duyurmuş sadece 37 kişi mi rt yapmış bn mi yanlış görüyorum
-
@pomak bende aynı senin gibiyim ama her isteğimiz net olmalı iletiler tek tip olmalı ki herkes kafasına göre takılmasın
-
@jevons duyarlıyız mücadeleciyiz kaale alırız
-
@Nasip 15 ayı düşünürsek hepsinden ortaya karışık isteriz tabi Yanındada kpss 2016 nın gecerlılıgının 2 yıl olması