2016 Aralık GUY Sınavı
-
@davetsiz 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Herkese hayirli geceler. Ankaradaki bu duyum islerinden anlayan bir abimizden "500il göc yakinda geliyor sinavina hazir misin" diye bir mesaj aldim.500 demek 20katinin yazili sinava girmesi demek yani 10000 kisiyi ilgilendiren ve umudu olan bir sinav.yani biz guy a odaklanmisken il göc de gelebilir tabi bizim icin hic fark etmez hepsi kardesimizkisacasi guy dan once ilgöc gelirse şaşirmayalim dua edelim de bir an once gelsin..ben cok umutlandim sanki boyle pespese ilanlar gelecekmis gibi hissediyorum. Iyi calismalar
Hadi bakalım inşaallah
-
@davetsiz keşke il göç gelseee
-
@davetsiz Kardeş neler diyosun sen elim ayağım titredi yeminlen:))
-
@davetsiz ilk önce mülakat sonuçlarını açıklasınlar sonra umutlanırız.
-
@davetsiz 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Herkese hayirli geceler. Ankaradaki bu duyum islerinden anlayan bir abimizden "500il göc yakinda geliyor sinavina hazir misin" diye bir mesaj aldim.500 demek 20katinin yazili sinava girmesi demek yani 10000 kisiyi ilgilendiren ve umudu olan bir sinav.yani biz guy a odaklanmisken il göc de gelebilir tabi bizim icin hic fark etmez hepsi kardesimizkisacasi guy dan once ilgöc gelirse şaşirmayalim dua edelim de bir an once gelsin..ben cok umutlandim sanki boyle pespese ilanlar gelecekmis gibi hissediyorum. Iyi calışmalar
Ne kadar yakın
-
Önce mülakatı açıklasınlar il göçte !
-
Arkadaşlar ilgöç uzm yrd bir arkadaşım var onlarda da şöyle sıkıntı var . Rotasyona tabiler nöbet işleri sıkıntıymış birde ilgöç uzmanı olup sürekli o kadroda kalıyorlarmış müdür vs olamıyolarmış. ama yinede hiç yoktan iyidir. Ben seviyorum aksiyonlu meslekleri:)
-
Cümleten iyi geceler derse ara verdim bi selam vereyim dedim umarım keyifler iyidir arkadaşlar
-
İnş gelir de il göç uzmanı oluruz ekşını bol bir meslektir herhlade:)
-
@keynesin-amcası Bol bol arkadaşımdan biliom:) en son açlık grevindeki yabancılarla uğraşıodu:))
-
@keynesin-amcası onların kırmızı bir yelek var beyaz gömleğin üzerine çok iyi gidiyor
-
@kozexpo benimde 2 tane arkadaşım var acayip memnunlar rotasyona gelincede hiç problem değil valla
-
@kozexpo gelir ins
-
@lucass Mültecisi bol olan şehirlerde değiller sanırım:) arkadaşımla oturup çay içemioz zırt pırt arıyolar çocugu:)) Dediğim gibi yoklukta meslek seçecek halimiz yok
-
@Nasip üniformalı yani güzel miş kısmetimizi orda arayalım açılsında bi
-
@kozexpo aynen küçük şehirdeler
-
@kozexpo buyrun beyler:))) kızlar mülteci peşinden koşamaz
-
kutluay hoca iibf nin etkinliğini duyurmuşş
-
@miss-smith Sen girde koşuyon mu koşmuyon mu görürüz:) sonuçta mültecilerin hepsi erkek olmuyo kadınlarda çok:)
-
@keynesin-amcası inşallah olur hayırlısıyla.